Tech

E-Boda a lansat Full Stream

E-Boda a lansat Full Stream

Astfel, indiferent de sistemul de operare al gadget-urilor lor, folosind o conexiune wireless, utilizatorii pot reda conținutul de pe dispozitivul lor pe un televizor, transformându-l cu ușurință într-un Smart TV. În același timp, Full Stream asigură funcția dual display, ce oferă posibilitatea de a naviga în continuare pe smartphone, tabletă, laptop sau PC fără a întrerupe conexiunea.

Full Stream integrează un procesor AM 8251 și o memorie RAM de 128 MB. Dispozitivul este compatibil cu orice smartphone, tabletă, laptop sau PC dotate cu sistemele de operare Android 4.0 sau versiunile ulterioare, iOS 6 sau versiunile ulterioare, Mac 10.7 și Windows XP/7/8. Prin intermediul aplicației EZcast acestea pot fi conectate la orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unei conexiuni wireless.

Full Stream oferă o experiență de utilizare intuitivă. Este suficient ca utilizatorii să își instaleze pe dispozitivul lor (smartphone/ tabletă/ laptop/ PC) aplicația EZcast și să conecteze Full Stream la un televizor cu port HDMI. Prin intermediul conexiunii wireless, aparatul face legătura între smartphone, tabletă, laptop sau PC și televizor. Utilizatorii pot reda un timp de conținut pe televizor, iar în același timp își pot continua activitatea pe același dispozitiv.

Astfel, Full Stream permite utilizatorilor să vizualizeze filme pe televizor, direct de pe tabletă sau laptop, iar în același timp pot continua să navigheze pe internet, își pot verifica e-mailurile sau socializa cu prietenii pe Facebook sau iniția apeluri voce. În zona de business, in timpul video-conferințelor realizate prin intermediul aplicațiilor de tip VoIP, participanții pot reda simultan prezentările de pe laptop conectând Full Stream la un proiector, fără a întrerupe convorbirea. În timpul călătoriilor, cei mici se pot distra urmărind desenele animate preferate pe televizorul hotelului, în timp ce părinții fac traseul următoarelor excursii pe același dispozitiv. Cu ajutorul dispozitivului Full Stream, utilizatorii pot transforma cu ușurință orice televizor cu HDMI într-un Smart TV.

Full Stream va fi disponibil online, pe www.e-boda.ro, la prețul recomandat de 199 lei.