Tech Tableta

E-Boda Impresspeed E350 Dual Core – tableta de 7 inch cu procesor dual core

E-Boda Impresspeed E350 Dual Core – tableta de 7 inch cu procesor dual core

E-Boda completează gama de tablete de 7 inch cu modelul Impresspeed E350 Dual Core. Tableta este dotată cu un procesor Rockchip RK3168 Cortex A9 Dual Core de 1.5 GHz, procesor grafic PowerVR SGX540, memorie RAM de 1GB şi rulează sistemul de operare Android 4.2. Impresspeed E350 Dual Core este disponibilă la preţul recomandat de 399 lei.

Modelul Impresspeed E350 Dual Core vine cu specificaţii ce asigură toate nevoile de comunicare ale unui utilizator începător. Procesorul Dual Core de 1,5 GHz, memoria RAM de 1 GB şi sistemul de operare Android 4.2 permit navigarea fluidă pe Internet, redarea de clipuri video şi accesarea de jocuri şi aplicaţii. Datorită memoriei interne de 8 GB, extensibilă până la 32 GB prin card microSD sau stick USB, utilizatorii au suficient spaţiu de stocare pentru filme, fotografii, jocuri, cărţi electronice sau documente.

Dimensiunile reduse ale tabletei asigură maxim de portabilitate, fără a compromite funcţionalitatăţile unui dispozitiv mobil. Ecranul de 7 inch, cu o rezoluţie de 1024×600 pixeli, sensibil la atingere în 5 puncte independente, permite editarea comodă şi rapidă a documentelor sau redactarea de e-mail-uri, fie direct de pe ecranul tabletei, fie prin conectarea unei tastaturi USB. În plus, dimensiunea ecranului facilitează afişarea cărţilor electronice într-un format confortabil pentru ochii cititorilor.

Utilizatorii rămân conectaţi în permanenţă, fie prin intermediul reţelelor Wi-Fi, fie prin modem USB 3G. Astfel, modelul Impresspeed E350 Dual Core oferă accesul la toate funcţionalităţile de comunicare în mişcare, precum aplicaţii mobile, reţele de socializare, navigare pe site-uri sau iniţierea de apeluri voce sau video prin intermediul unor aplicaţii dedicate ca Skype sau Google Hangouts. Mai mult, tableta vine cu aplicaţia Seenow preinstalată, utilizatorii beneficiind de prima lună de acces gratuit la secţiunile pe bază de abonament. Aceştia pot accesa posturi TV, filme şi seriale, desene animate, filme româneşti sau documentare direct de pe tabletă.

Tableta E-Boda Impresspeed E350 Dual Core este disponibilă pe site-ul www.e-boda.ro şi la magazinele partenere la preţul recomandat de 399 lei.