Tech

E-Boda isii extinde gama de produse destinate reducerilor de ”Black Friday”

E-Boda isii extinde gama de produse destinate reducerilor de ”Black Friday”

The Beat 1000 si The Beat 2000 sunt primele căști din gama de accesorii COMPANION, cu un design ergonomic în tendințe, disponibil în două variante de culoare: negru și roșu.

”Au rămas mai puțin de 24 de ore până la startul cumpărăturilor de Black Friday. Ne-am dorit să avem o gamă cât mai variată de produse pentru utilizatorii noștri și de aceea ne-am extins portofoliul cu produse dezvoltate special pentru această ocazie. Astfel, am adăugat două noi gadget-uri care vor adăuga sunet și culoare sărbătorilor de iarnă. În plus, căștile The Beat și tableta Izzycomm Z80 vin în completarea smartphone-ului Rainbow V47 pentru a oferi utilizatorilor noștri mai multă libertate de mișcare și mai multe posibilități de divertisment”, a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

Izzycomm Z80 este o tabletă 3G ce rulează sistemul de operare Adroid 4.2. Astfel, prin intermediul funcției GSM, utilizatorii o pot folosi atât pe post de telefon, cât și de tabletă. Alternativ, utilizatorii pot folosi slot-ul SIM exclusiv pentru o cartelă cu un abonament de date mobile. Izzycomm Z80 încorporează un ecran de 8 inci cu rezoluție de 1280×800 pixeli și tehnologie IPS ce oferă mai multă luminozitate și claritate imaginilor și unghiuri largi de vizualizare. Astfel, fotografiile și filmele vizionate pe tabletă devin mai colorate și dinamice, completând experiența de utilizare. Pentru o performanță îmbunătățită, tableta vine cu un procesor Dual Core Cortex A7 de 1,3 GHz și o memorie RAM de 1 GB. Mai mult, tableta poate fi conectată la alte dispozitive fixe prin intermediul dispozitivului Full Stream sau printr-un cablu prevăzut cu USB, precum și la accesoriile audio din gama COMPANION prin intermediul conexiunii Bluetooth.

Căștile The Beat 2000 și The Beat 1000 sunt primele modele din gama COMPANION disponibile într-o variantă de culoare roșu intens, în spiritul sărbătorilor de Crăciun, dar și în varianta clasică de negru. Căștile pot fi conectate prin Bluetooth la o distanță de până la 10 m de sursă și au o autonomie de până la 12 ore de utilizare la volum mediu. Cu un design modern și elegant, căștile sunt ușor de transportat datorită brațelor pliabile, iar sunetul clar și puternic este suținut de o sensibilitate de 96 dB și o impedanță de 32 ohm, în timp ce designul difuzorului estompează zgomotul ambiental.

Izzycomm Z80 și modelele de căști The Beat 2000 și The Beat 1000 vor fi disponibile la prețuri speciale de Black Friday în magazinele partenere E-Boda.