Tech Tableta

E-Boda Revo R80 – o tableta pentru iubitorii de jocuri 3D

E-Boda Revo R80 – o tableta pentru iubitorii de jocuri 3D

Tableta E-Boda Revo R80 a fost construită pentru a suporta o varietate largă de jocuri şi aplicaţii. Procesorul Quad Core, ce rulează sistemul de operare Android 4.2, asigură o navigare fără întreruperi a paginilor web sau a reţelelor de socializare.Procesorul grafic cu 8 nuclee permite redarea fluidă chiar şi a celor mai complexe jocuri 3D, ce pot fi stocate în memoria internă de 8 GB a tabletei.

Datorită dimensiunilor sale reduse, tableta poate fi purtată cu uşurinţă în geantă, asigurând astfel o experienţă multimedia în mişcare. Fie că utilizatorii sunt în mijloacele de transport public, în călătorii sau acasă, tableta Revo R80 le oferă toate posibilităţile de divertisment, de la jocuri şi filme, până la cărţi în format electronic. Carcasa metalică a tabletei Revo R80 integrează un ecran HD de 7.85 inch, cu o rezoluţie de 1024×768 pixeli, sensibil în 5 puncte independente, pentru ca utilizatorii să poată viziona filmele şi serialele preferate sau să se bucure de cea mai bună grafică de joc oriunde s-ar afla. Mai mult, datorită aplicaţiei Seenow preinstalate, aceştia au posibilitatea de a urmări posturi TV, filme româneşti, documentare sau desene animate direct pe ecranul tabletei, iar în prima lună, utilizatorii vor primi acces la secţiunile de conţinut disponibile pe bază de abonament.

Pentru utilizatorii foarte activi în mediul de business, Revo R80 vine cu o serie de specificaţii care să răspundă tuturor nevoilor lor de comunicare. Tableta asigură conectivitate prin intermediul reţelelor Wi-Fi sau a unui modem 3G extern, astfel încâtaceştia să fie în permanenţă conectaţi la Internet, e-mail saupe reţele sociale,să descarce şi să acceseze aplicaţii din magazinul Google Play. Mai mult, camera foto principală de 2 MP şi camera foto frontală permit realizarea de video conferinţe prin intermediul aplicaţiilor precum Skype sau Google Hangouts. Dimensiunea de 7.85 inch a ecranului este ideală pentru citirea şi editarea de documente.

Tableta Revo R80 este disponibilă la preţul recomandat de 599 lei.