Tech Tableta

E-Boda Revo R85 cu procesor Quad Core de 1.6GHz

E-Boda Revo R85 cu procesor Quad Core de 1.6GHz

Carcasa solidă din aluminiu cu o grosime de numai 8.9 mm ascunde un puternic procesor Quad Core Rockchip RK3188 Cortex A9 de 1.6 GHz, ce oferă rezultate remarcabile în benchmark-uri, obţinând un scor de 18.209 în AnTuTu. Astfel, Revo R85 mulţumeşte chiar şi cei mai exigenţi utilizatorii care vor putea naviga mai rapid prin meniul tabletei, între tab-uri sau pe paginile web, asigurându-le o experienţă multi-tasking fluidă.

Mai mult, tableta permite rularea simultană a patru clipuri video la rezoluţie maximă, fără să se blocheze sau sacadeze. Sistemul de operare Android 4.2 şi memoria RAM de 1 GB contribuie la calitatea experienţei de utilizare prin timpi de reacţie mai rapizi, permiţând utilizatorilor să-şi personalizeze mai uşor meniul şi să facă tranziţia între ecrane sau aplicaţii, eliminând efectul de lag.

Ecranul tabletei a fost gândit pentru a răspunde nevoilor de divertisment ale utilizatorilor. Revo R85 are un display IPS de 7.85 inch, cu o rezoluţie de 1024×768 pixeli care, împreună cu procesorul grafic Quad Core Mali400 de 533 MHz, transformă tableta într-un centru multimedia, utilizatorii având în permanenţă o sursă de divertisment la ei. Prin intermediul aplicaţiei Seenow preinstalate, aceştia pot viziona posturi TV, filme, seriale, documentare sau desene animate direct de pe ecranul tabletei, la o calitate video superioară. În plus, în prima lună, utilizatorii vor avea acces gratuit la secţiunile pe bază de abonament. Procesorul grafic Quad Core permite rularea a numeroase jocuri pentru Android, de la cele de tip casual sau puzzle, până la jocuri de strategie, arcade sau racing. Mai mult, modelul Revo R85 face faţă chiar şi jocurilor 3D cu grafică complexă. Memoria internă de 16 GB, extensibilă cu până la 32 GB, este suficientă pentru stocarea aplicaţiilor sau cărţilor electronice descărcate din magazinul Google Play.

Tehnologia IPS oferă unghiuri largi de vizualizare pentru ca utilizatorii să parcurgă e-mailuri, documente, ziare, reviste sau cărţi electonice fără a-şi forţa privirea, manevrând în acelaşi timp tableta cu comoditate. Prin intermediul aplicaţiei Documents to Go preinstalate, utilizatorii pot deschide şi edita documente de tip PDF, PPT, DOC sau XLS direct de pe ecranul tabletei sau prin conectarea unei tastaturi. Mai mult, funcţia Wi-Fi Display, ce utilizează tehnologia Miracast, permite conectarea tabletei la un HDTV prin Wi-Fi, pentru a reda conţinutul direct pe ecranul unui televizor. Astfel, Revo R85 poate fi folosită inclusiv ca suport pentru prezentările de business.

Utilizatorii care intră frecvent în video conferinţe pot ţine legătura cu partenerii lor de afaceri prin intermediul aplicaţiilor de tip VoIP precum Google Talk sau Skype, datorită camerei foto frontale.

Modelul Revo R85 menţine utilizatorii conectaţi în permanentă la Internet, fie prin intermediul reţelelor Wi-Fi, fie prin modemul USB 3G. Capacitatea bateriei de 4700 mAh asigură o autonomie de până la 7h de utilizare continuă, pentru ca tableta să facă faţă cu brio unei zile de lucru intense.

Tableta Revo R85 este disponibilă pe site-ul www.e-boda.ro şi în magazinele partenere la preţul recomandat de 749 lei. În plus, E-Boda vine cu o promoţie de lansare: primii 100 de cumpărători care comandă tableta de pe site-ul www.e-boda.ro primesc gratuit o husă cu tastatură în valoare de 70 lei.