Tech Tableta

E-Boda Supreme XL400QC – tableta de 10.1 inch cu quad core

E-Boda Supreme XL400QC – tableta de 10.1 inch cu quad core

Tableta este dotată cu un procesor ATM7029 Quad Core de 1,2GHz, un model decent şi care promite performanţe bune în activitatea cotidiana, atât pentru munca de birou, dar şi multimedia. În plus, procesorul grafic MultiCore și memoria RAM DDR3 de 1GB ar trebui să se descurce foarte bine la rularea aplicaţiilor complexe. Memoria internă a tabletei este de 16 GB.

E-Boda Supreme XL400QC are un design slim și plăcut, realizat din aluminiu și plastic, cu o construcţie bună. Tableta este foarte subțire, având o grosime de numai 13mm, iar greutatea este de 670 g. Carcasa îmbracă un ecran IPS de 10.1 inch şi cu rezoluţia de 1280 x 800, capabil să redea conţinut multimedia la calitate superioară, de la fotografii, la filme sau jocuri.

Tehnologia IPS, întâlnită pe monitoare destinate profesioniștilor din domeniul design-ului grafic sau fotografiei, oferă culori mai vii, o rată de contrast superioară și unghiuri de vizualizare mai mari.

E-Boda Supreme XL400QC este echipată cu două camere video – situate pe partea din față (0,3 MP) și pe cea din spate a carcasei (2 MP) – cu ajutorul cărora puteţi să iniţiaţi apeluri Skype, sau puteţi realiza fotografii și video clipuri, asta dacă vă place să staţi cu tableta pe sus.

Tableta poate fi conectată la internet prin Wi-Fi, oferind în același timp posibilitatea de conectare a unui stick 3G USB prin intermediul portului integrat. Tot sistemul este alimentat de o baterie de 6.600 mA, iar autonomia este de aproximativ 5 ore.

E-Boda Supreme XL400QC rulează sistemul de operare Android 4.1.1, fiind compatibil cu Flash Player, și include o serie de aplicații preinstalate, printre care se numără Adobe Reader, Documents to Go, ES File Explorer.

Avem tableta în redacţie şi vom reveni cu un review mai detaliat. Doriţi să aflaţi ceva special? Vă invităm să lăsaţi comentarii cu ce doriţi să aflaţi despre E-Boda Supreme XL400QC, dacă aveţi întrebări, sugestii şi recomandări.