Tech Tableta

Entourage lansează Edge – E-Reader si Tablet PC

Entourage lansează Edge – E-Reader si Tablet PC

Versiunea de buzunar a produsului Edge de la Encourage are doua ecrane care se unesc, similar cu o carte. Jumătate Tablet PC, jumătate E-Reader, noul Edge – varianta de buzunar- ne promite o integrare perfecta intre cele doua componente.

In comparaţie cu produsul original lansat anul trecut, aceasta versiune este mult mai mica si mai accesibila ca preţ. Totuşi, merita specificat faptul ca vine cu versiunea deja învechita a sistemului de operare Android 1.6 si nu are acces la aplicaţia Google Marketplace.

Edge are un ecran de 7 inchi la partea de tablet pc, dimensiune care permite navigarea pe internet, înregistrări audio si folosirea aplicaţiilor Android. Partea de E-Reader este puţin mai mica, la 6 inchi, dar permite vizualizarea textelor cu uşurinţa, fiind conceputa pentru aceasta utilitate. Display-ul reader-ului permite si scrierea de mana, cu integrarea de e-mail si text sau luarea de notiţe direct pe ecran si salvarea ca imagine.

Autonomia bateriei este de 4-6 ore atunci când sunt folosite ambele ecrane, dar exista opţiunea de a închide display-ul LCD-ului pentru a prelungi viata bateriei la 11 ore dedicate cititului.

Alte detalii despre Edge:
– display-ul tablet-ului are o rezoluţie de 800×400 pixeli
– display-ul e-reader-ului are o rezoluţie de 800×600 pixeli si 16 nuanţe de gri
– suporta formate video de MP3, WAV, 3GPP, MP4, AAC, OGG si M4A.
– ecranele oscilează in jurul axului si permit vizualizarea din mai multe unghiuri
– un port USB
– WiFi incorporat
– Slot pentru card microSD
– 3GB memorie interna
– 1GB pentru stocare gratuita online
– Microfon si caşti incorporate
– Webcam de 2 MegaPixeli

Noul Edge – varianta de buzunar – este acum disponibil la preţul de 399 de dolari.