Diverse

Fii mai eficient in birou !

Fii mai eficient in birou ! mai 5, 2021
sanito-papetarie-3

Pentru a deveni mai eficienti la locul de munca este nevoie sa stim cum sa compartimentam si sa ne organizam prioritatile mult mai bine. De aceea, Sanito ofera celor care lucreaza la birou produse precum produse organizare si arhivare, agende, bibliorafturi, markere, dosare, sticky notes. Acestea sunt recunoscute la nivel global pentru eficienta lor si aproape in orice birou din lume vom gasi aceste produse.

Agenda nu este o imagina ciudata intr-un birou si in majoritatea caselor de asigurari si barouri notariale vom gasi agende pe birourile angajatilor.

Agenda clasica este utilizata in primul rand ca forma esentiala de organizare. Scriind in agenda lucrurile importante pe care trebuie sa le retinem sau pe care le avem de facut, putem sa memoram mult mai bine si mai rapid. Scrisul fiind o tehnica foarte buna pentru memorare. Memorand sarcinile si termenele limita pe care le avem, putem sa ne organizam mult mai usor decat daca am primit o notificare, ce la un moment dat oricum dispare din bara de notificari.

Utilizand agenda clasica, evitam posibilitatea de a ne fi distrasa atentia, fiind concentrati exclusiv pe notare. Intr-o agenda clasica putem nota mult mai rapid infromatiile sau ideile care apar spontan, mai ales in timpul unei sedinte, conferinte sau intalniri.

Intr-o agenda pot fi notate atat sarcinile de la birou, cat si anumite aspecte care tin de viata personala. De exemplu, daca aveti o programare, puteti sa o notati in agenda, fie ca aceasta este in timpul programului sau nu. Intr-o agenda puteti sa realizati notitele in asa fel incat sa va fie cat mai usor de retinut sau mai accesibil vizual. Puteti face diferite insemne, cum ar fi sageti sau liniute, care sa va atraga atentia asupra unui aspect esential.

Utilizand o agenda clasica puteti alege varianta nedatata, aceasta avand ca principal avantaj faptul ca nu ne obliga sa ne incadram intr-un anumit spatiu. Acest aspect ne permite utilizarea acesteia la capacitatea maxima si libertate pentru notarea ideilor. Pe agenda clasica nu numai ca utilizatorii vor redescoperi placerea de a scrie de mana, ci vor avea o viziune mai clara in urma ideilor asternute pe foaie, ci este si mult mai accesibila ca pret, permite luarea notitelor cu usurinta in timpul intalnirilor, asigura accesibilitate si nu exista riscul de a ramane niciodata fara baterie.

Desigur, si un pachet de sticky notes pot ajuta foarte mult, mai ales daca sunt folosite pentru a decongestiona o zi incarcata. Este important sa stim cum sa ne gestionam timpul la birou mai bine pentru a fi mai eficienti si pentru a duce incasari mai mari firmei. Sanito.ro ofera aceasta posibilitate agentiilor si firmelor de a aproviziona cu cele mai bune produse de birotica si papetarie fara sa investeasca sume foarte mari. Produsele de la sanito.ro au intotdeuana cel mai corect pret, iar calitatea este foarte mare. Multe dintre aceste produse sunt folosite si la nivel international de firme foarte mari. Sanito.ro este o alegere foarte buna, deoarece vasta experienta de peste 15 ani garanteaza doar rezultate 100% profesionale!