Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Turcesti

„Fiica ambasadorului”, o poveste captivantă de dragoste

„Fiica ambasadorului”, o poveste captivantă de dragoste

Iubitorii de seriale turcești vor avea bucuria să o revadă pe Neslihan Atagül în rolul personajului principal feminine. Actriţa i-a cucerit pe mulţi cu rolul din serialul “Dragoste infinită” difuzat pe postul de televiziune Kanal D.

De asemenea, în distribuția serialului “Fiica ambasadorului”, rolul principal masculine este jucat de Engin Akyürek. Actorul a mai jucat și în “Fatmagul”, un serial difuzat tot de postul de televiziune Kanal D.

Atât intriga plină de mister și de tensiune, cât şi scenariul alert și imprevizibil vor reuşi să-i ţină țină pe telespectatori cu sufletul la gură de luni până vineri, începând cu ora  20:00, pe postul Kanal D.

Sancar este fiu de arendaș, care nu şi-a dorit niciodată să părăsească satul în care s-a născut, Muğla. Nare este fiică de ambasador turc care, datorită profesiei pe care tatăl său o are, a avut posibilitatea de a trăi şi de a creşte în mai multe orașe din diverse colţuri ale lumii: Oslo, Tokyo, Cape Town, New Delhi sau Ottawa.

Sancar reuşeşte să afle despre lumea cea mare de la Nare, în timp ce tânăra a reuşit să afle foarte multe despre țara ei de la Sancar.

Doarece tânjesc în permanentă unul după altul, chiar dacă se văd doar câteva zile pe an, iubirea lor creşte de la o zi la alta. Işi fac planuri de căsătorie, dar în noaptea în care cei doi decid să-şi unească destinele, Nare dispare.

Odată cu această dispariţie, vor apărea diverse legende. Unii spun că tânăra ar fi fost înghiţită de ape, iar alţii vehiculează ideea cum că ar fi plecat definitiv din ţară sau că s-a transformat într-o pasăre şi a zburat. Trista poveste dintre Sancar şi Nare a devenit o epopee.

Mai mult de atât, va începe să circule o baladă despre o fată frumoasă dată dispărută, punând astfel pe jar imaginația tuturor.

Incepând cu data de 3 ianuarie, de la ora 20:00, fanii pot urmării o poveste în care dragostea, misterul şi răsturnările de situație se îmbină într-un mod fascinant pentru privitori.

Serialul debutează la data de 3 ianuarie 2022, începând cu ora 20:00 pe postul TV Kanal D.

Personajele care joacă rolurile principale sunt cunoscute publicului din România.

Venit în vacanţă la Bodrum, Sancar se îndrăgosteşte de fiica lui Nare.

Acești doi copii se iubesc foarte mult și luptă din răsputeri pentru dragostea lor. În noaptea în care decid să-şi unească destinele, Nare dispare. Nimeni nu-l mai vede.

Distribuţie

Actor Rol Episod
Engin Akyürek Sancar Efeoğlu 1–52
Neslihan Atagül Nare Çelebi 1–36
Uraz Kaygılaroğlu Gediz Işıklı 1-38
Beren Gençalp Melek Çelebi-Efeoğlu 1–52
Tuba Büyüküstün Mavi 37-52
Doğukan Polat Yahya Efeoğlu 1–52
Hivda Zizan Alp Elvan Efeoğlu 1–52
Cemre Öktem Zehra Efeoğlu 1–52
Zerrin Sümer Feride Efeoğlu 26-36
Edip Tepeli Kavruk Ömer 1–52
Gonca Cilasun Halise Efeoğlu 1-52
Özlem Çakar Yalçınkaya Refika Işıklı 1–41
Esra Kızıldoğan Müge Işıklı 1–52
Sami Aksu Necdet Yılmaz 1–52
Tülin Yazkan Menekşe Yılmaz 1–35
Nilüfer Kılıçarslan Atike Yılmaz 1-35
Yagmur Baskurt Gülsiye 1-52
İlayda Ildır Dudu 3–52
Duygu Karaca Eşe 1-34
Erdal Küçükkömürcü Güven Çelebi 1–52
Bülent Şakrak Kahraman Boz 12–40
Gözde Çığacı Ceylan 17–40
Erhan Alpay Akın Baydar 1–26
Deniz Işın Sahra Yalçın 27–34
Furkan Aksoy Loki 7–29
Ferit Aktuğ Bora 39-52
Şafak Başkaya Sedat 42-52