Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Turcesti

Un nou serial turcesc de succes pe postul TV Pro 2 – “Scorpion”

Un nou serial turcesc de succes pe postul TV Pro 2 – “Scorpion” decembrie 23, 2021
Akrep

Noul serial turcesc “Scorpion” îşi va face debutul în România pe postul de televiziune Pro 2. Anunţul a fost făcut de Inter Medya.

Telenovela este originară din Turcia. Numele original al telenovelei “Scorpion” este “Akrep”. Acest serial turcesc este o dramă care prezintă publicului o poveste despre familie, trădare, dragoste şi bluestem. Serialul prezintă o poveste plină de comploturi neașteptate, care s-a bucurat de un adevărat succes în Turcia.

Inter Medya a anunţat că, la fel ca şi alte drame turceşti, şi acest serial se va bucura de un real succes pe piața internațională.  Locațiile unde au avut loc filmările, dar şi povestea fascinantă fac ca acest serial să fie unul foarte reușit. Cu siguranţă, serialul va încânta şi publicul din România.

Rolurile principale în serial sunt jucate de Demet Akbag şi Evrim Alasya. Cea din urmă este cunoscută publicului român din serialul turcesc “Güneş”.

In serialul “Scorpion” ar fi trebuit să joace și actriţa Deniz Çakır, dar a refuzat rolul, fiind înlocuită cu Evrim Alasya. Deniz Çakır este cunoscută din seriale precum: “În bătaia inimii” și “Iffet”.

In serialul turcesc “Scorpion” este vorba despre Ferda, fiica celebrului Perihan Emgen. Aceasta a fost abandonată la vârsta de un an. Pentru acest gest, Ferda a dat vina pe mama sa, considerând că ea este vinovată de toate necazurile ei.

Este hotărâtă să înceapă o nouă viață, aceea care i-a fost furată. Decide să se răzbune pe cae care a abandonat-o când era doar un copil. Punându-şi planul în aplicare, ea va provoca accidental moartea surorii sale. Din această cauză se va naște un adevărat război între ea și mama care a părăsit-o.

Serialul turcesc va putea fi văzut pe postul de televiziune  Pro 2, începând cu data de 27 decembrie 2021, de la 21:00. Difuzarea acestui film va înlocui serialul turcesc “Băiatul meu”.

Perihan are o viaţă confortabilă, lipsită de probleme, alături de fiica, de nepoţii şi de ginerele ei. Ea nu-şi iubeşte prea mult ginerele, viaţa lor fiind schimbată complet de un apel de la Poliţie.

In acest serial turcesc este vorba de două femei care luptă cu trecutul lor, dar şi între ele. Acţiunea este un amestec de sentimente diferite: de dragoste, trădare şi instinct matern.

Din distribuţia serialului fac parte actori precum:

  • Evrim Alasya care ajucat în Becoming a Lady în2010 şi Under the Trees în 2005;
  • Demet Akbag care a jucat în Winter Sleep în 2014, Vizontele în 2001, Eyyvah Eyvah în 2010 şi Eyyvah Eyvah 2 în 2011;
  • Bestemsu Özdemir care a jucat în Black Money Love în 2014;
  • Yusuf Çim care a jucat în Hababam Sinifi Yeniden în 2019 şi Çilek Kokusu în 2015;
  • Beril Pozam care a jucat în Casatorie cu bucluc în 2019;
  • Asli Melisa Uzun care a jucat în Beyond Belief: Fact or Fiction în 1997
  • Çagdas Onur Öztürk care a jucat în Fatma în 2021.

In Turcia, serialul turcesc “Akrep” a fost difuzat de postul de televiziune Star TV între anii 2020 – 2021 şi a avut 26 de episoade.

Este posibil ca în România să fie difuzat un număr mai mare de episoade din cauza reclamelor.