Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Turcesti

Căsătorie cu bucluc

Căsătorie cu bucluc

“Căsătorie cu bucluc” este un serial turcesc lansat în 2019. In rolurile principale joacă Caglar Ertugrul și Burcu Özberk. In România poate fi vizionat în premieră pe postul de televiziune  Pro 2 începând cu data de 5 octombrie.

Numele original al serialului este “Afili Aşk”. Premiera va avea loc pe Pro 2 în data de 5 octombrie, la ora 20.30. Filmul înlocuieşte un serial turcesc, “Rămâi lângă mine”, cu Furkan Andıç și Aybüke Pusat, al cărui final este la data de 4 octombrie.

Serialul este o comedie romantică, ce îl are în rolul principal masculin pe actorul bine-cunoscut Caglar Ertugrul. Actorul a mai fost văzut în filme precum “Yaman” și “În dragoste și în război”. De asemenea, poate fi văzut şi în serialul “Fiicele doamnei Fazilet”, care se difuzează zilnic de la ora 23.30 pe postul de televiziune Pro 2.

Principalul rol feminin este interpretat de frumoasa Burcu Özberk, o actriţă în vârstă de 31 de ani. Actriţa a debutat cu un rol mic de mare succes “Suleyman Magnificul”, apoi a jucat în serialul “Guneş” difuzat în România în 2016 de Kanal D.

Serialul “Căsătorie cu bucluc”, în original “Afili Aşk”, a fost lansat de Kanal D Turcia în iunie 2019.

Datorită poveștii și chimiei dintre protagoniștii, serialul a avut un mare succes pe plan local, având 2 sezoane și 38 de episoade.

Povestea serialului are la bază o poveste de iubire între doi protagoniști care, chiar dacă nu se înţeleg la început, sîn cele din urmă vor sfârşi prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

Kerem Yiğiter – Çağlar Ertuğrul este un tip răsfățat ce provine dintr-o familie bună. El este moștenitorul unei companii de textile din Istanbul, căruia îi place să-şi exaspereze tatăl. Acest om de afaceri este supărat pentru că fiului său îi plac petrecerile și femeile, fiind dezinteresat de idea de a se cuminţi.

Ayşe Özkayalı – Burcu Özberk este o fată cuminte, care lucrează la fabrica de textile a lui Kerem Yiğiter. Este frumoasă, deșteaptă și cu un suflet mare. Ea este ținută din scurt de fratele ei cel mare, Riza, care este un tip agresiv şi care a făcut puşcărie.

Ayşe mai are un frate, dar căruia nu-i pasă de nimeni, decât de el. Ayşe consideră că se poate baza pe iubitul ei, Erkut, dar când aceasta îi propune să se căsătorească, el dispare fără urmă.

Atât familia lui Kerem, cât şi cea a lui Ayşe, au planuri diferite. Insă, aduși împreună, cei doi se vor căsători. La început au un aranjament care îi scoate din încurcături, dar uşor, uşor, vor ajunge să se îndrăgostească unul de celălalt.

Actorul Caglar Ertugrul a jucat în seriale precum: “Yaman”, “In dragoste şi în război” sau “Fiicele doamnei Fazilet”. Burcu Ozberk a jucat în seriale precum: “Suleyman Magnificul” sau “Guneş”.

Filmat între anii 2019 – 2020, serialul “Căsătorie cu bucluc” s-a bucurat de un mare succes în ţara natală.