Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Spaniole/Mexicane

Suflete pierdute

Suflete pierdute

“Suflete pierdute” este o telenovelă scrisă de Leonardo Padrón, produsă de W Studios în colaborare cu Lemon Studios pentru Televisa.

A avut premiera pe 5 noiembrie 2018, înlocuind primul sezon din ” Sin miedo a la verdad” și s-a încheiat pe 3 martie 2019, fiind înlocuit de al doilea sezon din “Por amar sin ley”

In rolurile principale joacă Angelique Boyer și Michel Brown, alături de Alejandro Nones, Claudia Martín și Néstor Rodulfo în rolurile antagoniste. Se remarcă actori precum Macarena Achaga, Bárbara López, Arturo Barba, Gonzalo Peña, Henry Zakka, Jessica Mas și participarea specială a lui Alexis Ayala.

 Rezumat

Telenovela se concentrează asupra vieții a trei bărbați care mor în aceeași zi: León Carvajal (Alexis Ayala) un magnat de afaceri ce va fi asasinat de Johnny (Alejandro Nones) și iubitul soției sale Lucía (Angelique Boyer).

Acest eveniment se petrece în ziua nunții sale. Macario Valdés (Michel Brown) este un criminal, condamnat la moarte, care se află într-o închisoare din Statele Unite. Beltrán Camacho (Arturo Barba) este un profesor de antropologie care moare într-un accident rutier când își pierde controlul asupra camionului și se răstoarnă într-un râu.

Acești oameni mor în aceeași zi și sufletele lor se reîncarnează în corpuri diferite.

Sufletul omului de afaceri va reînvia în corpul criminalului care a fost executat pe un scaun electric, iar la rândul său, sufletul criminalului va renaște în corpul profesorului de antropologie.

Distribuție

Angelique Boyer în rolul lui Lucía Borges Duarte de Carvajal

Michel Brown în rolul Macario “El Chino” Valdés / León Gustavo Carvajal Torres / Jacobo Reyes

Alejandro Nones în rolul lui Jonathan “Johnny” Corona

Arturo Barba în rolul lui Beltrán Camacho / Macario «El Chino» Valdés

Macarena Achaga în rolul Valentinei Carvajal Pineda

Claudia Martín în rolul Evei Carvajal Pineda de Luna

Jessica Mas în rolul lui Guadalupe «Lupita» Valdés

Henry Zakka în rolul lui Camilo Guerra

Néstor Rodulfo în rolul lui Emiliano Alvárez “El Alacrán”

Gonzalo Peña în rolul lui Guillermo «Guille» Carvajal Pineda

Roberto Duarte în calitate de inspector Montilla

Cinthia Vázquez în rolul Alicia de Camacho

Bárbara López în rolul Juliana Valdés

Cayetano Arámburo în rolul lui Mateo Luna

Jessica Díaz în rolul Renata Barranco

Alexis Ayala în rolul lui Leon Gustavo Carvajal Torres

Producția a fost confirmată pe 10 mai 2018 în cadrul Univision’s Upfront pentru sezonul 2018-2019, sub titlul “Contracara”.

Începutul înregistrărilor a fost confirmat pe 15 iunie 2018 prin intermediul site-ului web Las Estrellas.

Pe 27 septembrie 2018, actrița Angelique Boyer a confirmat schimbarea titlului telenovelei prin contul său de Instagram spunând că anumite lucruri trebuie să se întâmple pentru a face loc altora mai bune.

Seria este o versiune originală a scriitorului venezuelean Leonardo Padrón, bazată pe telenovela columbiană En cuerpo ajeno a scriitorului Julio Jiménez.

Telenovela a avut premiera în Statele Unite la Univision cu un total de 1,54 milioane de telespectatori.

În ceea ce privește publicul Univision, producția a fost poziționată ca a doua cea mai vizionată, după La rosa de Guadalupe.

Telenovela a culminat pe 11 martie 2019 cu un total de 2,03 milioane de telespectatori, devenind producția Univision cea mai vizionată în acea zi și bătând competiția sa La Reina del Sur, care a avut în medie doar un milion de telespectatori.

În Mexic, a debutat în Las Estrellas cu un total de 3,80 milioane de telespectatori, conform datelor furnizate de Nielsen IBOPE México.

Pe platformele digitale, episodul final a ajuns la 250 de mii de vizionări în transmisie live

Telenovela se va difuza pe postul de televiziune Pro 2 începând din data de 5 octombrie 2021 de la ora 11.30. Premiera telenovelei a avut loc în România la 30 septembrie 2019.