Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Turcesti

Fiicele doamnei Fazilet

Fiicele doamnei Fazilet septembrie 8, 2021
Fiicele doamnei Fazilet

Pe micile ecrane din ţară, postul de televiziune PRO 2 difuzează începând cu data de 22 iulie 2021 o nouă producție turcească. Serialul este originar din Turcia. Se numește Fiicele doamnei Fazilet, în original “Fazilet Hanim ve Kizlari”. Serialul a mai fost difuzat în România în toamna anului 2019.

Serialul turcesc Fiicele doamnei Fazilet a fost difuzat pentru prima dată în anul 2017. Primul episod a fost difuzat pe postul de televiziune Star TV la data de 25 martie 2017, iar ultimul la data de 9 iunie 2018.

Serialul de origine turcă numără două sezoane și un total de 50 de episoade.

Din distribuție fac parte actori precum: Nazan Kesal, Deniz Baysal, Caglar Ertugrul, Mahir Gunsiray, Tolga Gulec, Hazal Turesan, Afra Saracoglu, Idris Nebi Taskan, Alp Navruz, Tugba Melis Turk și Ecem Baltaci.

Acest serial turcesc se încadrează în genurile dramă și telenovelă.

Serialul este regizat de Alptekin Bozkurt, Gokcen Usta, Gunay Gunaydin și Murat Saracoglu, după un scenariu ce a fost semnat de Sirma Yanik. Fiecare episod a fost realizat în limba turcă.

Filmările au avut loc în Istanbul, în Turcia. Este un serial turcesc ce a fost produs de compania Avsar Film și distribuit de postul de televiziune Star TV.

In Turcia serialul a fost difuzat în perioada 2017 – 2018. Drepturile de autor au fost achiziţionate de postul TV PRO 2 după terminarea serialului turcesc “Răzbunare pe tocuri” la 21 septembrie 2019.

Serialul turcesc Fiicele doamnei Fazilet îi are în rolurile principale pe Fazilet, mamă a două fete, Hazan şi Ece, alături de care trăieşte o viaţă modestă.

De ceva timp, Fazilet îşi doreşte să se îmbogăţească, având parte chiar și de susținerea lui Ece. Deoarece suferă după pierderea tatălui său, Hazan nu împărtășește aceeaşi dorinţă cu celelalte două membre ale familiei.

Cele două îşi doresc o viaţă mai bună, însă Hazan va devein un obstacol pentru mama şi sora ei. Serialul turcesc se difuzează de luni până duminică, începând cu ora 21:00.

Actrița Nazan Kesal a mai jucat şi în alte seriale: “Îngeri și nobili” și “Dragoste și pedeapsă”, iar Afra Saracoglu a jucat în “Surorile”.

Povestea se concentrează în jurul doamnei Fazilet, mama a două fete pe nume Hazan și Ece, care este dornică să câștige bani folosind abilitățile de modelare ale fiicei sale mai mici Ece.

În timp ce Hazan urmărește o carieră de antrenor sportiv, departe de ambițiile mamei sale, ea se îndrăgostește de un bărbat bogat, dar şi răsfățat.

In Turcia, au fost difuzate 50 de episoade în perioada 2017 – 2018. Pe IMDB, serialul a obţinut aproximativ nota 7, din cele peste 2.000 de recenzii.

Distribuție și actori

Actor/actriţă Rol Episod Note
Nazan KesalFazilet Çamkıran1-50
Deniz BaysalHazan Çamkıran1-50
Afra SaraçoğluEce Çamkıran1-50
Çağlar ErtuğrulYağız Egemen1-50
Alp NavruzSinan Egemen1-50
Mahir GünşirayHazım Egemen1-50
Tolga GüleçGökhan Egemen1-50
Hazal TüresanYasemin Egemen1-50
İdris Nebi TaşkanYasin Demirkol1-50
Tuğba Melis TürkNil1-13, 30-50
Ecem BaltacıSelin Egemen1-50
Gülsen TuncerGüzide3-18
Türkan KılıçKerime Yıldız2-50