Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Spaniole/Mexicane

Telenovela mexicană “Blind date”

Telenovela mexicană “Blind date”

Telenovela “Blind Date” a readus-o pe micile ecrane pe Victoria Ruffo. Acest nou proiect a reprezentat debutul său într-o comedie.

Personajul principal al telenovelei “Blind Date” este Lucia (Sofia Garza). Este un vlogger a cărui viață depinde de părerile oamenilor. Mama ei, Maura (Victoria Ruffo), este cel mai dur critic al ei.

Intrucât sora ei, Marina, se va căsători, Lucia are la dispoziție 258 de zile pentru a slăbi și pentru a-și găsi un iubit. Maura nu doreşte să participe singură la nuntă și îmbrăcată în negru.

Râsul spectatorilor este stârnit de încercările Luciei de a-și găsi bărbatul visurilor și de tachinările mamei acesteia. Alte roluri sunt interpretate de: Arturo Peniche, Omar Fierro: “Raze de lună”, Juan Ferrara: “Rebelde”, Gonzalo Peña și Itahisa Machado. Actrița Sofia Garza a mai jucat în seriale precum “Sense8”, “Paquita la del Barrio” și “Atrapada”.

Sacrificii pentru rolul principal

Actrița Sofia Garza a trebuit să se îngrașe 10 kilograme pentru primul său rol principal. A fost o decizie dificilă deoarece aceasta suferă de hipotiroidie de la vârsta de 26 de ani.

Apariție special: sora Victoriei Ruffo

Fiind un proiect special pentru actriţa Victoria Ruffo, telenovela mexicană i-a oferit ocazia de a face comedie alături de sora sa, Gabriela Ruffo. De asemenea,  sora actriței face parte și din echipa de scenariști ai acestui proiect.

Un al patrulea proiect alături de Arturo Peniche

Intre Victoria Ruffo și Arturo Peniche există o veche prietenie de peste 15 ani. Cei doi au avut ocazia de a mai colabora pentru serialele: “Victoria”, “În numele iubirii” și “La malquerida” în cadrul cărora au jucat rolurile principale. Artura Peniche a declarat că mereu au fost prieteni buni, aceasta fiind cea de-a patra telenovelă la care lucrează împreună. Tot el a mai spus că o iubeşte atât pe ea, cât și pe familia ei cu care s-a înțeles întotdeauna foarte bine.

Această telenovelă a fost produsă de Pedro Ortiz de Pinedo, fiind bazată pe producţia Carolinei Aguirre din 2009 numită “Ciega a citas”. In perioada 2009 – 2010 au fost difuzate 120 de episoade.

Viaţa Luciei depinde de părerile altor oameni, în special de opinia mamei sale, Maura, care îi este alături mereu. Pentru nunta sorei sale şi pentru a avea un look deosebit, ea va fi nevoită ca în 258 de zile de slăbească.

Sofía Garza joacă rolul principal. In serial mai joacă actori precum: Victoria Ruffo, Arturo Peniche, Omar Fierro, Gonzalo Peña, Sara Corrales, Adrian Di Monte, Oka Giner şi Juan Ferrara.

Pe IMDB telenovela mexicană “Blind Date” a obţinut nota 8.6 din cele aproximativ 20 de recenzii. Această telenovelă se difuzează pe postul de televiziune Pro Gold în zilele de marți, miercuri și joi de la ora 11:45.

In 2019, în ţara natală au fost difuzate 70 de episoade.

Distribuție

Victoria Ruffo ca Maura Fuentes de Salazar

Arturo Peniche în rolul lui Federico Salazar

Sofía Garza în rolul Lucía González Fuentes

Gonzalo Peña în rolul Marcelo Herrera Toscano

Omar Fierro în rolul lui Ángel “Angelito” González Robledo

Sara Corrales în rolul Ingrid

Adrián Di Monte în rolul lui Roberto “Bobby” Silva Esquivel

Oka Giner ca Marina Salazar Fuentes

Begoña Narváez ca Bere

Luz María Jerez în rolul Lorena

Anahí Allué ca Alondra

Itahisa Machado în rolul Telma

José Manuel Lechuga în rolul Lalo

Magaly Boyselle în rolul Amalia

Luis Rodríguez în rolul El Wero

Carlos Hays în rolul lui Espárrago

Patricio José în rolul lui Julián

Abril Michelle în rolul Mili

Aidan Vallejo în rolul lui Aitor

María José Mariscal în rolul Laura

Lara Campos în rolul Nataliei “Naty”

Susana Alexander în rolul Esther

Édgar Vivar în rolul lui Homero

Juan Ferrara în rolul lui Eduardo