Software Tech

Final Cut Pro și Logic Pro primesc actualizari pentru noile MacBook Pro

Final Cut Pro și Logic Pro primesc actualizari pentru noile MacBook Pro

O actualizare importantă a aplicațiilor Final Cut Pro și Logic Pro de la Apple. Prezentând noile modele MacBook Pro cu evenimentul său, compania își consolidează și software-ul popular. Anunțând două noi procesoare, Apple a făcut, de asemenea, un pas important în optimizarea programelor sale populare.

Oferind o optimizare completă pentru noile generații de modele Mac Book Pro, compania a anunțat, de asemenea, câteva inovații. Actualizarea la 8K, în special pentru Final Cut Pro, pare a multumi pe utilizatori.

Actualizare importantă pentru Final Cut Pro și Logic Pro

Software-ul readaptat pentru M1 Pro și M1 Max primește noi capacități. Editarea video de 8K adăugată pentru Final Cut Pro poate fi revoluționară. În plus , facilitatea avansată de control vocal inclusă în aplicația Logic Pro pare a fi foarte utilă pentru utilizatori. Cu noile truse de instrumente anunțate, se urmărește creșterea experienței vizuale și auditive la limitele superioare.

Noutăți in Final Cut 10.6

Cu noua actualizare, utilizatorii de ultimele modele MacBook Pro par a fi destul de fericiți. Deoarece noul pachet de optimizare nu conține îmbunătățiri pe cont propriu. Datorită noilor suplimente, Apple promite o performanță foarte stabilă în editarea video de 8K. Utilizatorii vor avea ocazia să clasifice în culori videoclipurile HDR de 8K cu ajutorul ecranului Liquid Retina XDR .

Final Cut Pro și Logic Pro

Inovațiile primite nu se limitează la MacBook Pro. Deoarece Apple oferă posibilitatea de a utiliza modul cinematografic, pe care l-a introdus și lăudat cu seria iPhone 13, mai eficient cu Final Cut Pro. Compania va facilita editarea videoclipurilor filmate de pe smartphone.

Cu toate acestea, aplicațiile Final Cut Pro și Motion și Compressor sunt, de asemenea, actualizate. Utilizarea Motion pe noile modele MacBook Pro va fi de 2 ori mai rapidă. Este posibil să redați 2 videoclipuri de 8K în același timp cu noile laptopuri, unde se promite o rată de cadre de 5 ori mai mare .

Noutăți in Logic Pro 10.7

Cu noua versiune lansată pentru Logic Pro, utilizatorii vor experimenta experiența sunetului spațial într-un mod revoluționar, așa cum spune Apple. Datorită aplicației, tuturor li se oferă posibilitatea de a-și pregăti melodiile în fișierul muzical Dolby Atmos compatibil cu Apple Music. În plus, cu noile comenzi de mixare și pan, se pot crea canale de sunet tridimensionale cu suport Dolby Atmos.

Final Cut Pro și Logic Pro

În plus, 13 programe de completare incluse în program au fost aranjate în conformitate cu noua generație. Cu M1 Pro și MacBook Pro cu procesoare M1 Max , este posibil să utilizați 3 ori mai multe plug-in-uri decât în mod normal .