Tech

Foodpanda in buzunarul tau! | Laptop News

Foodpanda in buzunarul tau! | Laptop News

Eu sunt un gurmand şi îmi place să gătesc, să încerc reţete noi şi chiar să descopăr noi bucătării internaţionale. Însă activitatea cotidiană nu-mi lasă loc şi de experimente culinare în bucătărie, aşa că de cele mai multe ori apelez la diferite restaurante şi pizzerii cu livrare la domiciliu. Până mai acum câteva zile, am avut un teanc de pliante cu promoţii la diferite restaurante.

Însă am descoperit aplicaţia FoodPanda. Prima dată am auzit de aceasta, dacă nu mă înşel, la şcoala de vară GPeC. Mi s-a părut o idee interesantă şi utilă pentru majoritatea dintre noi, mai ales dacă obişnuim să comandăm mâncare cu livrare la domiciliu. Aşa am scăpat de pliantele de pe masă şi am aplicaţia mereu la îndemână, fără să mai stau să caut unde am pus hârtiile cu numerele de telefon de la restaurante.

Aplicaţia este intuitivă şi uşor de folosit. Se instalează rapid, apoi completezi oraşul (aplicaţia este disponibilă doar pentru Bucureşti şi Cluj) şi strada. Ai posibilitatea să cauţi un anumit restaurant sau să foloseşti sistemul de localizare şi să alegi din restaurantele din jurul tău.

Eu am început să folosesc această aplicaţie. Am comandat de la diferite restaurante, cu unele dintre ele având deja o “relaţie” mai veche. Despre cum funcţionează Foodpanda, vă invit să citiţi acest mic tutorial.

De precizat faptul că nu Foodpanda face livrările. Aplicaţia joacă rolul unui intermediar între client şi restaurant, iar avantajul stă în faptul că poţi să găseşti foarte multe restaurante şi cu specific diferit. Am apreciat faptul că la fiecare sunt trecute: comanda minimă, taxa de livrare şi timpul mediu de livrare. Comandând prin intermediul aplicaţiei, nu mai trebuie să pierzi vremea la telefon.

Comanda se face uşor din câteva click-uri, însă pentru a finaliza comanda trebuie să vă faceţi un cont prin completarea unor câmpuri: adresa, numărul de telefon, numele. Nimic neobişnuit.

Eu sunt mulţumit de aplicaţie şi o recomand, dar aş avea câteva sugestii:

– Mi-ar plăcea să găsesc în aplicaţie restaurante din mai multe oraşe;
– Ar fi foarte util să pot genera un coş de la mai multe restaurante. În pezent fiecare comandă poate avea produse doar de la un restaurant. E o situaţie puţin mai complicată, dar bănuiesc că se poate rezolva.
– Mi-ar plăcea să pot lăsa comentarii la restaurante direct din aplicaţie şi nu să fiu nevoit să intru pe un pc.