Tech

Fujitsu anunta noile produse cu Windows 8

Fujitsu anunta noile produse cu Windows 8

Fujitsu a anunțat noile serii de produse dedicate sistemului de operare Windows 8. La noile produse întâlnim display-uri touchscreen, touchpad-uri mari și chiar unele wireless, tehnologia eye tracking care permite interacționarea cu device-ul folosind doar privirea și tehnologia care permite interacționarea prin gesturi (hand gesture recognition). De asemenea, compania lansează un nou serviciu My Cloud cu 5GB spațiu de stocare gratuit și diverse funcții pentru accesarea datelor în cloud.

Arrows Tab Wi-Fi QH55/J este prezentată ca fiind la nivel global cea mai subțire tabletă cu Winodws 8 rezistentă la apă, aceasta fiind dedicată atât activităților obișnuite, cât și celor business. Vine cu o greutate de 574 de grame, o grosime de 9,9mm și este rezistentă și la praf. Bateria oferă o autonomie de până la 10,5 ore, iar display-ul IPS cu Super Clear Panel permite folosirea tabletei și în are liber.

Stylistic QH77/J este un tablet pc atașat unui docking station cu tastatură și touchpad. Pare un sistem destul de simplu de prindere, întâlnit de nenumărate ori și în gamele altor brand-uri. Deocamdată nu cunoaștem mai multe despre specificațiile tehnice, probabil vom afla mai multe în viitorul apropiat.

Despre Lifebook UH75 am discutat cu ocazia CEATEC Japan. Și aici compania a pus o etichetă măreață, denumind noul model UH75/J ”world’s thinnest ultrabook” (cel mai subțire ultrabook din lume). Fujitsu Lifebook UH75/J are o grosime de 15.6 mm și o greutate de 1,44Kg. Oferă o autonomie de până la 10.2 ore și este destul de rezistent datorită carcasei din magneziu care a suportat până la 200kg.

Lifebook AH78/JA este trecut și el la categoria ”world’s thinnest A4-size notebook PC”. Notebook-ul de 15.6 inch are o grosime de 20.8mm în cel mai gros punct și vine cu speakere Pioneer pentru un sunet de calitate. Mai mult, acesta este echipat cu un procesor quad core și suportă wireless TV.

Lifebook SH76/J sau ”cel mai subțire notebook” de 13.3 inch are o grosime de 19.9mm, unitate optică și o greutate de doar 1,2Kg. Autonomia standard este de până la 13 ore, însă se poate opta și pentru o baterie externă.