Web Design Wordpress

Gazduire web ieftina si de calitate in 2021

Gazduire web ieftina si de calitate in 2021

Pe piata de profil exista deja foarte multi furnizori si cand cauti si servicii de gazduire si ieftine si de calitate, lucrurile se complica si mai mult pentru ca nu esti sigur daca serviciul chiar este de calitate, sau esti pe drumul de a-ti lua o mare teapa.

Iata de ce, am considerat necesar sa facem un mic top cu cele mai ieftine servicii de acest gen, care sa fie si de incredere.

 

fastcometFASTCOMET ofera servicii de hosting partajare, server dedicat, cloud de gazduire si management de domeniu, toate la cel mai inalt nivel. Au servere in Statele Unite ale Americii, Olanda, Singapore, Marea Britanie și Germania. Daca se intampla ca un client sa nu fie multumit de servicii, acesta isi poate solicita returnarea banilor in termen de 45 zile. Pretul porneste de la 10,05 RON/luna

 

a2hostingA2Hosting are un renume printre dezvoltatorii web si a devenit foarte populara prin suportul puternic si sustinut pe care l-a aratat fata PHP, proiecte open spurce  si WordPress CMS. Gama lor de servici include: planuri VPS, Cloud, găzduire Linux, conturi de reseller și servere dedicate. A2 se concentreaza foarte mult pe securitatea platformelor si intretinerea software-ului serverelor. Centrele de date sunt localizate in Michigan dar si in strainatate, astfel reusind sa construiasca solutii de localizare geographica cu viteze locale de incarcare mai rapide pentru pagini. Clientul nemultumit isi poate solicita returnarea banilor in orice moment, fara limita de timp iar pretul porneste de la 12,27 RON/luna.

 

chemicloudPopularitatea ChemiCloud a crescut foarte mult in ultimii ani, fiind apreciat in mod special pentru stabilitatea site-ului, serviciul client ireprosabil si performantele sale. Gama de servicii include: servicii de gazduire web superioare, gestionate 100%. Toate planurile lor au incluse unitati puternice de stocare SSD, backup zilnic, caching la nivel de server, caracteristica de staging (clona site), instalatori dintr-un singur click, cPanel/WHM, migrare GRATUITA, certificate SSL GRATUITE si multe alte extensii incluse. Unde mai pui ca acum are servere si in Romania? Baietii garanteaza ca solicitarea de returnare a banilor se poate face in termen de 45 zile iar pretul pleaca de la 16,21 RON/luna.