Tech Tableta

GlacialTech N1/H2 SnowPad – noile coolere pentru laptop

GlacialTech N1/H2 SnowPad – noile coolere pentru laptop

GlacialTech N1/H2 SnowPad sunt noile coolere compatibile cu notebook-uri de până la 17 inch care oferă performanţe superioare şi pot fi folosite în mod confortabil pe birou sau chiar în braţe. Seria SnowPad are un design nou, ergonomic, cu sită din metal, care permite aerisirea optimă în orice condiţii. Sita ajută cooler-ul să lucreze mai eficient, în timp ce forma oferă atât poziţia optimă pentru o aerisire bună cât şi pentru a lucra mult mai confortabil.

De asemenea, noile coolere au un design special conceput pentru ca laptop-ul sau mini laptop-ul să nu alunece. Seria N1 oferă 2 porturi USB în plus, iar seria H2 se conectează prin USB, aceasta fiind şi sursa principală de curent. Cel mai bun lucru şi practic este că cele două sunt pliabile şi pot fi cărate mult mai uşor. Amândouă au un ventilator de 160mm care nu consumă foarte mult curent şi nici nu face mult zgomot.

Cooler-ele sunt importante pentru laptop-uri deoarece previn încălzirea lor. Se creează un efect de domino, deoarece încălzirea excesivă a componentelor poate duce la rezultate neplăcute în timp. Aşa că cel mai bine este să previi astfel de probleme decât să fii pus în situaţia de a schimba tot dispozitivul sau componente importante din el. SnowPad H2 permite o rotire de 360 de grade şi are 8 nivele de ajustare. Primul model este mai uşor, are 700 de grame, iar cel de-al doilea 1050 de grame.

Încă nu avem informaţii cu privire la preţ!