Tech

Google Nexus 10 cu Nvidia Tegra 3 si Android Jelly Bean?

Google Nexus 10 cu Nvidia Tegra 3 si Android Jelly Bean?

Google Nexus 7 a fost anunțat în mod oficial de curând, iar zvonurile despre o a doua versiune nu au întârziat să apară. Se pare că vom avea de-a face cu o tabletă de 10 inch, după cum ne dăm seama și din nume – Nexus 10. Primele informații (neoficiale) spun că aceasta va veni echipată cu procesor quad core Nvidia Tegra 3 și sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Va fi disponibilă cu 16GB spațiu de stocare sau 32GB, iar prețul de pornire va fi de aproximativ 299 de dolari. Sună familiar? Chiar ieri vă spuneam că iPad-ul de 7.85 inch se presupune că vine la același preț. Nexus 10 probabil va veni în toamnă anul acesta.

Piața tabletelor se pare că va fi destul de variată și interesantă. Cu Microsoft, Apple și acum Google în ring, sunt tare curioasă cine va culege cei mai mulți lauri… sau mai bine spus cele mai multe comenzi. Să nu uităm că și cei de la Amazon stau la pândă cu al lor Kindle Fire 2 și bătălia se va da cu siguranță între sistemele de operare folosite și prețurile care se pare că vor fi destul de accesibile.