Diverse

hmdmedical.uk.com, magazinul online care comercializeaza dispozitive pentru dezinfectarea stetoscopului

hmdmedical.uk.com, magazinul online care comercializeaza dispozitive pentru dezinfectarea stetoscopului iunie 1, 2021
HMD135828P stet cube-800x800-1

 

Medicul este ca si soldatul, in vreme de razboi nu doarme si nu are viata personala, metaforic vorbind. De unde sa incep demonstratia ca medicii sunt niste eroi? Din timpul liceului.

In timp ce ceilalti adolescenti sunt preocupati sa se aranjeze, sa isi mascheze cosurile si merg prin cluburi si discoteci, cei care dau admitere la Medicina au un statut aparte.

Ei merg la meditatii la fizica, anatomie sau chimie si rezolva probleme din culegeri. Sunt manati de dorinta de a salva oameni, de a practica o profesie menita sa salveze vieti si sa usureze povara suferintei.

Daca in timpul facultatii, alti studenti se distreaza, viitorii medici au laboratoare, au de memorat cursuri kilometrice si invata pentru examenele grele care ii asteapta.

Fac asta sase ani, in timp ce alti studenti invata cinci ani cu masterat cu tot.

„Da, dar nu poti compara salariul medicului cu al profesorului!” va spune carcotasul. Multi nu stiu insa ca abia pe la 30 de ani un medic reuseste sa obtina un salariu multumitor.

M-am gandit la toate acestea in timp ce eu lucram de acasa, iar medicii se aflau in linia intai in timpul pandemiei, despre care ma linisteste sa cred ca a trecut.

Medicul este cel care face de garda si care intervine de urgenta, cand este solicitat. Uneori greseste din cauza oboselii sau nu mai este nimic de facut si apartinatorii il transforma in tap ispasitor.

Poate ca s-a gandit si el cu omenie ca asa ceva nu i se poate intampla, cum m-am gandit eu ca intr-o lume de intelectuali, colegul nu ma poate vorbi de rau in fata altora.

In alegerea unei profesii, idealizarea joaca un rol important. Medicul vine in contact direct cu bolnavii, dar si cu persoanele care isi fac controale de rutina.

Trebuie sa avem multa grija de medici, fiindca stiinta lor ne salveaza adesea viata si ne alina durerea, plus ca ne sunt alaturi si psihic, cand aven nevoie de o interventie complicata. Doctorul este primul psiholog, indiferent de specialitatea sa.

Medicul are si el un stetoscop cu care asculta modul in care functioneaza cele mai importante organe ale omului.

Instrumentul respectiv este pus direct pe pielea pacientului, pe sub hainele acestuia.

In timpul unei zile cu multe programari, acest instrument util de consultatii vine in contact cu pielea a zeci de pacienti.

Spaima de pandemie ne invata ca trebuie sa dezinfectam tot ceea ce se atinge de un corp strain. Nu este indicat ca acel stetoscop sa treaca de la un pacient la altul, sa atinga epiderme de diferite varste si haine in care se pot ascunde virusi, bacterii sau acarieni.

In mod normal, stetoscopul se impune sa fie dezinfectat dupa fiecare utilizare in parte, iar dispozitivul care ne ajuta sa avem grija si de doctorii nostri dragi si de toti pacientii care vin la cabinetele lor se poate comanda de la https://www.hmdmedical.uk.com/stet-cube-stethoscope-disinfection-device.

Vestea buna este ca dispozitivul are capacitatea de a elimina intr-un timp record toti agentii patogeni.

Existenta magazinului de instrumente medicale, de echipamente de diagnostic, de instrumente de laborator si de mobilier medical atat de bine aprovizionat si accesibil in mediul online reprezinta un castig pentru medicina romaneasca.

Aici gaseste un manager de spital tot ceea ce este necesar ca activitatea medicala sa se desfasoare in cele mai bune conditii si pacientii si medicii sa fie protejati pe deplin.

Este de ajuns cunosterea limbii engleze la nivel mediu si existenta unui dispozitiv conectat la internet si produsele comandate sunt livrate la adresa indicata.

In fiecare cabinet ar trebui sa fie un dispozitiv de sterilizare a stetoscopului, pentru protectia medicilor, dar si a pacientilor.

Sterilizatorul este usor de utilizat si pe site-ul furnizorului exista si un filmulet care arata modul de utilizare al lui.

Pretul unui dispozitiv atat de important este de doar 142 de euro, ceea ce mi se pare foarte putin.

In acest magazin de produse medicale gasiti si scaune mobile pentru acupunctura si scaune stomatologice la preturi rezonabile, frigidere medicale, paturi speciale pentru ingrijirea bolnavilor.

Un medic care doreste sa isi deschida propriul cabinet se poate aproviziona de la acest furnizor cu tot ceea ce ii este necesar pentru desfasurarea activitatii.

Stomatologii isi comanda instrumentele cu care lucreaza de pe acest site si tot ceea ce vedeti bun si durabil in cabinetele lor provine de la aceasta sursa.

In ultima vizita la stomatolog m-am mirat de multimea instrumentelor pe care specialistul le utilizeaza cu maxima pricepere. Zeci de pense de marimi diferite,  zeci de clestisori si multe alte instrumente erau schimbate pe rand intre ele fara greseala si mi-am dat seama cat de atent trebuie sa fie un medic.

Oare cat de greu i-ar fi fara mobilierul potrivit si instrumentele cu care lucreaza la sigur?

Preturile si fisa tehnica insotitoare a produsului sunt afisate pe site si se pot traduce usor din engleza. De fapt, medicii nu au nevoie de traducere, fiindca stiu exact la ce folosesc aceste produse.

Intra si tu pe site, daca iti deschizi un cabinet in care sa profesezi cu drag si sa iti indeplinesti menirea sau daca esti managerul unui spital si doresti ca personalul sa lucreze in cele mai bune conditii si sa fie protejat!

Catetere, instrumente pentru analize, dezinfectanti de calitate asteapta sa fie comandate si sa ajute la salvarea multor oameni sau la alinarea suferintei.

Medicina cere multe sacrificii si ar trebui sa pretuim oamenii care o practica. Un doctor studiaza zeci de ani sa ajunga la maturitate profesionala si pentru asta taie de pe lista distractiile sau timpul liber.