TV Tech

Horizon Go

Horizon Go

Horizon Go este un serviciu care permite vizionarea anumitor anumite posturi TV pe dispozitivele mobile.  Serviciul se poate accesa pe pagina www.horizon.tv.

Prin folosirea acestui serviciu, consumul de date poate varia de la un dispozitiv la altul, în funcție de o serie de factori, printre care se numără și dimensiunea ecranului pe care urmărești canale TV prin Horizon Go. Consumul mediu estimat este de 10 MB/minut.

Dacă viteza de conectare la internet este mai mică, calitatea serviciului, în special cea video este afectată în mod direct.

Ce ce au internet și televiziune , pot descarca aplicația Horizon Go, având astfel peste 99 canale TV disponibile pe smartphone, tabletă sau laptop.

Acest serviciu poate fi accesat de către orice client care are un cont activat. Acei clienţi care deţin servicii de televiziune digitală sau analogică și internet vor putea urmări canalele TV și online.

Pentru a folosi Horizon Go trebuie parcurşi următorii pașii:

PASUL 1

Pentru o vizionare plăcută de canale TV pe computer sau laptop, se descarcă aplicația mobilă Horizon Go sau se poate accesa horizon.tv.

PASUL 2

Autentificarea se face cu numele de utilizator și parola contului MyVodafone Fix& TV. Aceia care nu au cont, îşi pot crea unul urmând instrucţiunile corespunzătoare.

PASUL 3

După auntetificarea în Horizon Go, pentru o vizionare cât mai plăcută, se selectează canalele preferate, fără costuri suplimentare. Traficul de date 3G sau 4G poate implica costuri suplimentare.

Pentru accesarea serviciului Horizon Go prin interfața web:

  1. Sistem de operare: Windows, Mac OSX
  2. Browsere web: Internet Explorer, Edge, Firefox, Safari, Chrome

Acest serviciu nu funcţionează cu Internet Explorer 8 și 9. Pentru a utiliza acest serviciu, tebuie instalată o versiune mai recentă a acestui browser.

Pentru accesarea serviciului Horizon Go pe dispozitive mobile este nevoie de un dispozitiv Android sau iOS.

Chiar dacă serviciul poate fi folosit prin intermediul oricărei conexiuni la internet, există totuşi anumite posturi ce nu funcţionează decât prin intermediul unei conexiuni de internet de la Vodafone. Printre acestea se numără: Balkanika MTV, CGTN, RTL și Fishing.

Horizon Go poate fi folosit pe 5 dispozitive simultan.

Meciurile din Liga 1 sunt disponibile şi  pe Horizon Go.

Prin Horizon Go există acces la un anumit număr de canale în funcție de abonamentul TV pe care-l deţine fiecare abonat. Vodafone îşi doreşte pe viitor mai mult conținut TV pe dispozitivele mobile.

Aplicația Horizon Go nu funcționează pe dispozitivele mobile decodate sau rootate.

Aplicația folosește limba pe care o folosește dispozitivul pe care se instalează acest serviciu.

Pentru a schimba limba aplicației este necesar modificarea limii sistemului de operare al dispozitivului.