Tech

HP a anuntat seria HP ENVY Recline All-in-One PC

HP a anuntat seria HP ENVY Recline All-in-One PC

Cu un design inovator, noile PC-uri All-in-One de la HP le permit utilizatorilor să pivoteze ecranul tactil mai jos şi mai aproape, făcând interacţiunea mai accesibilă şi mai confortabilă.

HP ENVY Recline 23 TouchSmart All-in-One PC şi HP ENVY Recline 27 TouchSmart All-in-One PC, cele mai captivante PC-uri sensibile la atingere de la HP, prezintă un design cu atingere în 10 puncte şi ajustabil într-un mod revoluţionar care permite o experienţă mai confortabilă şi un control mai bun decât până acum.

Un studiu HP a arătat că, la utilizarea ecranelor tactile, o majoritate covârşitoare de utilizatori preferă ca ecranul să se afle într-o poziţie joasă şi apropiată pentru 100% dintre sarcinile realizate prin atingere. Seria HP ENVY Recline îndeplineşte nevoile utilizatorilor datorită ecranului tactil IPS full high-definition (HD) care răspunde la toate cele 10 degete deodată şi o balama unică, ceea ce permite repoziţionarea facilă a ecranului. Balamaua permite ecranului să se mişte uşor sub nivelul mesei şi mai aproape de utilizator pentru o poziţie de navigare prin atingere, sau poate fi ajustat pe verticală pentru utilizare tradiţională şi pentru vizionarea filmelor.

PC-urile all-in-one TouchSmart HP ENVY Recline 23 şi HP ENVY Recline 27 sunt dotate cu procesoare Intel Core i-series de a patra generaţie şi grafică discretă NVIDIA pentru a ajuta utilizatorii cu cele mai solicitante sarcini. HP ENVY Recline 27 prezintă şi tehnologia Near Field Communication (NFC) care le permite utilizatorilor să partajeze fotografii, contacte şi URL-uri printr-o simplă atingere.

În plus, HP oferă un nou PC All-in-One cu un design îndrăzneţ şi sunet premium pentru iubitorii de entertainment şi muzică. HP ENVY Recline 23 TouchSmart All-in-One PC Beats Edition se prezintă în accente de negru şi roşu cu boxe duale generate de Beats Audio pentru cel mai bun sunet şi cea mai bogată experienţă audio disponibilă pe un PC.

Optimizat pentru navigarea prin atingere, noul HP Pavilion 23tm Touch Monitor oferă o experienţă vizuală confortabilă şi clară la un preţ mult mai accesibil decât multe monitoare sensibile la atingere certificate Windows 8. Prezentând un ecran tactil full-HD de 23 de inci cu tehnologie tactilă în cinci puncte, unghiuri largi de vizualizare şi un stand ajustabil care le permite utilizatorilor să încline monitorul într-o poziţie la 70 de grade, HP Pavilion Touch Monitor îmbunătăţeşte experienţa de utilizare a computerului.

HP Pavilion 23tm Touch Monitor poate fi achiziţionat împreună cu HP ENVY Phoenix 810 Desktop PC pentru o experienţă deosebită de jocuri, editare de fotografii, productivitate şi confort. HP ENVY Phoenix 810 Desktop PC include un procesor rapid Intel Core i7 Extreme, grafică discretă NVIDIA sau grafică AMD cu performanţă ultra-înaltă, şi Beats Audio.

HP a anunţat şi HP ENVY 23 IPS Monitor, un monitor atrăgător, ultra-subţire, cu două porturi HDMI pentru conectare la o gamă variată de dispozitive, inclusiv telefoane mobile şi tablete. Monitorul îmbunătăţeşte şi experienţa de ascultare cu o mufă integrată Beats Audio pentru căşti.