Tableta Tech

HP Slate | Laptop News

HP Slate | Laptop News

Nu este prima dată când tablet PC-ul de la HP, cunoscut şi ca HP Slate, îşi face apariţia într-un videoclip, însă de data aceasta primim mai multe detalii despre perfomanţele sale în loc să auzim doar poveşti. Ce-i drept, nici acum nu este dezvăluită lansarea pe piaţă a produsului, dar ştim că va fi undeva anul acesta.

Din punct de vedere tehnic, HP Slate funcţionează cu un procesor x86, are ca sistem de operare Windows 7 şi suportă Flash, ceea ce înseamnă că este mai puternic decât iPad-ul celor de la Apple. Flash permite vizionarea videoclipurilor online, direct de pe site-uri precum Hulu sau MTV, fără ca utilizatorul să fie nevoit să instaleze un alt video player. De asemenea, HP Slate suportă aplicaţii Adobe AIR şi vine cu toate caracteristicile touchscreen aduse de Windows 7, inclusiv o tastatură on-screen şi gesturi multi-touch precum zoom sau rotate.

Primul videoclip este o reclamă, în timp ce al doilea prezintă mai în detaliu capacităţile tablet PC-ului, inclusiv modul în care pot fi rulate aplicaţiile Flash şi caracteristicile multi-touch.