Tech

HP scoate laptop-urile si imprimantele pe partia din Poiana Braşov

HP scoate laptop-urile si imprimantele pe partia din Poiana Braşov

Pentru a sărbători cum se cuvine instalarea cu drepturi depline a iernii, HP a pregătit o surpriză pentru toţi iubitorii sporturilor de iarnă aflaţi în căutarea noutăţilor şi a unui plus de adrenalină în staţiunile de la munte. În weekend-ul 10-12 februarie, HP şi partenerul său Microsoft România se mută pe pârtia Bradul din Poiana Braşov, unde vor prezenta cele mai noi şi mai interesante laptop-uri şi imprimante din portofoliu.

În plus, în fiecare zi, de vineri până duminică, toţi cei aflaţi în Poiană vor putea să îşi demonstreze iscusinţa pe schiuri sau snowboard în câte două competiţii zilnice, iar cei mai talentaţi dintre ei pot câştiga unul dintre zeciile de premii puse la bătaie, de la laptopuri HP cu sistem de operare Windows şi imprimante cu ePrint la accesorii distractive, precum căşti audio sau camere web HP.

Programul dinamic al sfârşitului de săptămână va fi completat printr-o petrecere de after ski deschisă sâmbătă după-amiază cu un concert plin de energie susţinut de Guess Who direct pe pârtie.

În acelaşi timp, toţi cei care caută puţină relaxare se pot refugia la baza pârtiei în cortul HP unde vor avea ocazia să testeze cele mai noi colecţii de laptop-uri ale companiei pentru a găsi modelul potrivit perfect stilului lor.

Dintre laptopurile prezentate publicului se remarcă HP Envy 17 3D, un model premium cu abilităţi audio şi video de excepţie care face chiar şi cele mai complexe activităţi de editare foto sau video mai simple, mai rapide şi mai distractive. HP Envy 17 3D integrează tehnologia HP 3D Cinema Technology, o soluţie inedită de vizionare a filmelor în format 3D. Astfel, datorită ochelarilor speciali HP 3D Active Shutter care se conectează wireless cu echipamentul şi a ecranului HP 3D Ultra BrightView Infinity LED de 17,3 inci, utilizatorii se pot bucura de imagini 3D de o claritate excepţională pentru o experienţă de vizionare ieşită din comun şi culorii vii, realiste.

Parada laptop-urilor pe pârtie este completată de modelele Pavilion dm1 şi Pavilion dm4 Beats Edition, două echipamente gândite special pentru a ţine pasul cu stilul de viaţă dinamic şi cerinţele de performanţă ale celor mai exigenţi amatori de divertisment. Pavilion dm1 este un laptop ultraportabil cu display de 11,6 inci, care se remarcă printr-un design slim, de doar 1 inci, elegant şi modern în acelaşi timp. Atât dm1, cât şi dm4 încorporează tehnologia Beats Audio, o soluţie realizată printr-un parteneriat exclusiv cu Dr. Dre care, cu ajutorul unor programe speciale de amplificare a sunetelor, le oferă pasionaţilor de tehnologie şi muzică garanţia unui sunet clar şi dinamic.

Un model extrem de interesant prezentat de HP este noul HP Pavilion dv6, pe care toţi cei prezenţi pe pârtia Bradul îl vor putea testa în premieră înainte de lansarea sa oficială în magazine în luna martie. Cu un design interesant care se remarcă prin linii precise şi o gamă de culori închisă şi foarte elegantă, Pavilion dv6 îmbină în mod creativ abilităţi ieşite din comun de redare a sunetului, susţinute de tehnologia Beats Audio şi patru boxe cu un subwoofer puternic, cu o imagine grafică de calitate oferită de display-ul HD LED BrightView de 15,6 inci.

Iubitorii de tehnologie vor putea testa şi noul TouchSmart 520, un PC all-in-one care asigură o experienţă tactilă unică. Datorită unei diagonale inovatoare de 23 inci, un ecran full HD touch screen, dar şi a unui număr impresionant de aplicaţii susţinute de un procesor quad core mai rapid, echipamentul oferă un nivel de performanţă greu de egalat de alte sisteme similare.

Fanii sporturilor albe care vizitează cortul companiei vor putea să testeze şi cele mai noi multifuncţionale din portofoliul HP, HP Photosmart 6510 e-All-in-One, HP Photosmart 7510 e-All-in-One şi HP ENVY 110 e-All-in-One. Toate aceste trei multifuncţionale beneficiază de cea mai nouă tehnologie de imprimare, HP ePrint, prin care un utilizator poate imprima de la distanţă orice document ataşat unui mail trimis către adresa unică a echipamentului. Nu este nevoie decât ca imprimanta să fie conectatăt la o reţea wireless care să permită accesul la Internet. Un echipament revoluţionar, cu un design inedit şi elegant şi o înălţime de doar 10 cm, HP ENVY 110 se integrează perfect în orice birou, dar şi într-o locuinţă cu mult stil, alături de alte echipamente hi-tech. Panoul frontal este mobil şi este acţionat automat atunci când se imprimă.

Modelele de HP Pavilion dm1, HP Pavilion dm4 Beats Audio, TouchSmart 520, şi toate cele trei multifuncţionale sunt disponibile în concept store-ul HP Brand Store din Plaza Mall Bucureşti şi în reţeaua naţională de distribuitori autorizaţi ai companiei. HP Pavilion dv6 va fi disponibil pe piaţa locală la începutul lunii martie, iar HP Envy 17 3D poate fi adus la comandă.