Tech

Imperiul minciunilor

Imperiul minciunilor

“Imperiul minciunilor” este o telenovelă nouă difuzată de postul TV Pro 2. Telenovela reprezintă cel mai recent proiect al cunoscutei Angelique Boyer.

“Imperiul minciunilor” este serial turcesc ce a fost difuzat și în România: “Dragoste de contrabandă”, în original “Kara Para Aşk”. Numele original al filmului este “Imperio de mentiras”. A fost lansat anul trecut, avându-i ca protagoniști pe Angelique Boyer și Andres Palacios, în rolurile interpretate în original de Büyüküstün și Engin Akyürek.

Pe lângă Boyer și Palacios, din distribuția telenovelei mai fac parte: Leticia Calderon, Susana Gonzalez, Alejandro Camacho, Javier Jattin, Michelle González, Hernan Mendoza și Iliana Fox.

In film este vorba despre un simplu polițist care face echipă cu o tânără de familie bună. După ce logodnica lui și tatăl ei sunt uciși în circumstanțe misterioase, cei doi fac echipă încercând să afle adevărul. Ajung să se îndrăgopstească, însă iubirea lor va fi pusă la grea încercare.

Telenovela a avut un început promiţător. Deoarece filmările au fost des întrerupte din cauza pandemiei şi pentru că Boyer şi Palacios au tecut prin moment de neînţelegeri, telenovela nu s-a bucurat de un real succes. De asemenea, a fost afectat rezultatul muncii întregii echipe.

Difuzarea telenovelei a început la data de 1 iunie, de la ora 19.00, pe postul TV Pro 2.

Cele-mai-reusite-filme-wuxia
Postarea Anterioara

Arcane-si-Halston-in-curand-pe-Netflix
Postarea Urmatoare