Smartphones Tech

In curand Siri va putea face ca bateria iPhone-ului tau sa dureze mai mult, si nu numai

In curand Siri va putea face ca bateria iPhone-ului tau sa dureze mai mult, si nu numai

Siri reprezinta un manager personal, manager care este disponibil pe telefonul mobil iPhone 4S. Acest manager este controlat exclusiv cu ajutorul comenzilor vocale, si in comparatie cu software-ul traditional de recunoastere a vocii, acesta include comenzi predefinite de utilizator.

Siri recunoaste efectiv vorbirea naturala a omului, si raspunde aproape la orice intrebare. Hai sa vedem ce spun dezvoltatorii despre viitoarele setari Siri, si cum de fapt acest manager va imbunatati capacitatea bateriei telefonului tau.

Cum functioneaza Siri

Siri este foarte simplu de activat. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi butonul de Home al telefonului, si in momentul in care auzi doua beep-uri o sa primesti mesajul ‘’What can I help you with’’.

Atunci cand o sa vezi acest mesaj poti sa incepi sa vorbesti. Dupa ce ai terminat de pus intrebarea, poti apasa inconita de microfon, si dupa ce vei face acest lucru, Siri iti va raspunde la intrebare.

Acest manager este integrat in mai multe aplicatii din cadrul sistemului de operare al telefonului tau, precum: Phone, Weather, Find My Friends, Music, Mail, Facetime, Alarms, Local search with Yelp, si altele.

Bateria telefonului va dura mai mult in viitor cu Siri

Cum adica bateria telefonului tau iPhone sa dureze mai mult cu ajutorul lui Siri? Ei bine, da, acest lucru este posibil. Comenzile scurte automate noi din iOS 14, pot prelungi durata de viata a bateriei, pot deschide aplicatii, si in plus, pot activa unele liste de redare, in functie de ceea ce utilizatorul are nevoie.

Cel mai nou sistem de operare iPhone Apple, iOS 14, functioneaza exact precum o versiune beta publica, si mai mult decat atat, este dotat cu functii inovatoare, extrem de utile care te ajuta sa faci lucrurile mult mai simplu si mai rapid.

Aplicatia de comenzi este o actualizare majora in noul sistem de operare, cu numeroase optiuni pentru automatizarea sarcinilor, astfel incat telefonul sa poata face ceea ce utilizatorul are nevoie, fara ca acesta sa faca vreun efort.

Ce este aplicatia de comenzi rapide?

Aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa creeze comenzi ultra rapide in stilul fluxului de lucru. Este o aplicatie destul de complexa, si poate fi explorata destul de mult fara a dezvalui de fapt tot ceea ce poate sa faca.

Printre comenzile disponibile, se afla si cea care in momentul in care telefonul tau va atinge un anumit nivel de baterie, Siri va stinge in mod automat luminozitatea ecranului, si in plus va oferi si servicii de localizare pentru a economisi bateria.

Pentru a deschide aceasta aplicatie, trebuie sa selectezi fila Automatizare care se afla in partea de jos, si sa atingi apoi Creare automatizare personala.

O alta veste extrem de buna este aceea ca utilizatorii vor putea folosi aplicatia Comenzi rapide chiar si pe un Apple Watch cu WatchOS 7.

iOS 14 are si numeroase optiuni pentru automatizarea sarcinilor, ceea ce iti permite efectiv sa executi actiuni bazate pe declansatoare cum ar fi sosirea intr-o anumita locatie, ora, sau deschiderea unei aplicatii.

Spre exemplu, poti configura o comanda rapida astfel incat in momentul in care deschizi o aplicatie de jurnal, telefonul va trece in mod automat in modul Nu Deranjati.

Noul sistem de operare permite utilizatorilor sa declanseze comenzi rapide cu mai multe actiuni, precum deschiderea unui mesaj sau a unui email, inchiderea unei aplicatii sau conectarea telefonului la o sursa de curent.

Comenzile rapide pot fi foarte simplu si rapid personalizate, exact asa cum doresti, folosind aplicatia. Sugestiile pot fi gasite in fila Galerie.

Alte functii noi pe care Siri le va avea

In curand, Siri nu va mai ocupa intre ecranul in momentul in care decizi sa chemi asistentul virtual. Prin urmare, aceasta va oferi informatii contextuale legate de ceea ce ai in prim-plan.

Cu Siri vei avea posibilitatea de a inregistra vocea pentru a trimite mesaje audio. In plus, iti va oferi si posibilitatea de dictare in timp real pe dispozitiv, exact ca si Google Assistant.

In acest mod, dicatrea va fi mult mai simpla si mai rapida. Tot cei de la Apple mai spun si ca Siri va putea oferi servicii de traducere in timp real, direct pe dispozitiv, in nici mai mult nici mai putin de 12 limbi, ceea ce este cu siguranta absolut extraordinar.

Nu exista nici o indoiala ca Siri va putea sa faca in curand mult mai multe lucruri interesante si utile decat pana acum, cu atat mai mult cu cat Apple a anuntat deja imbunatatirile care urmeaza a fi facute.

Toate acestea nu au cum decat sa ii bucure pe utilizatori, mai ales ca majoritatea sunt extrem de utile.