Social Media Tech

Instagram lanseaza Add Yours, o noua functie pentru StoriesInstagram lanseaza Add Yours, o noua functie pentru Stories

Instagram lanseaza Add Yours, o noua functie pentru StoriesInstagram lanseaza Add Yours, o noua functie pentru Stories noiembrie 2, 2021
Instagram-add-yours

Echipa de dezvoltatori Instagram este angajată într-o muncă constantă pentru îmbunătățirea acestei rețele de socializare care, în ciuda popularității enorme pe care a dobândit-o, nu își poate permite să se odihnească, întrucât concurența este cel puțin acerbă: tocmai din acest motiv, este necesar pentru a ține pasul cu vremurile și a studia mereu noi funcții care pot garanta utilizatorilor o experiență din ce în ce mai bogată.

Ei bine, una dintre ultimele noutati oferite de echipa Instagram este cea numită Add Yours , anunțată în ultimele ore printr-un tweet publicat pe canalul oficial Twitter .

După cum a explicat aceeași echipă de dezvoltatori, Add Yours este un sticker care creează discuții publice în stories și aceasta este prima dată când a fost adăugată o modalitate de a permite oamenilor să participe public la format.

Instagram este îmbogățit cu o nouă funcție plăcută

Instagram lanseaza Add Yours, o noua functie pentru Stories

În practică, acest nou sticker acționează atât ca o invitație pentru alte persoane de a-și încărca poveștile, cât și ca o modalitate de a descoperi oameni noi de urmărit și asta pentru că, în momentul în care atingeți stickerul, interfața va arăta tuturor celor care au contribuit la thread toate povestile in acel story.

Probabil în spatele introducerii acestui nou instrument se află dorința de a încerca să crească implicarea rețelei de socializare într-un moment în care pare că pierde utilizatori, atrași de platformele concurente, în special TikTok .

Și dacă te gândești că mai ales cei mai tineri sunt atrași de alternativele competiției, nu este de mirare că screenshot-urile distribuite de Instagram au ca protagoniști adolescenții.

Până la urmă, aceasta este doar cea mai recentă noutate dintr-o serie de inițiative desfășurate de populara rețea de socializare pentru a încerca să cucerească utilizatorii mai tineri sau să-i convingă să rămână pe această platformă.