Tech Audio

Huawei lansează Sound Joy, boxa bluetooth cu HarmonyOS

Huawei lansează Sound Joy, boxa bluetooth cu HarmonyOS

O noua boxa bluetooth cu HarmonyOS a sosit pe site-ul oficial Huawei. Huawei Sound Joy a fost proiectat în colaborare cu celebrul brand francez Devialet.

Caracteristici ale boxei bluetooth Huawei Sound Joy

Boxa Huawei Sound Joy adoptă un design portabil și este dotata cu multiple funcții inteligente, integrează și un asistent vocal AI care poate fi activat prin apăsarea butonului corespunzător care se si sincronizează cu asistentul vocal al smartphone-ului.

Boxa Huawei are o formă cilindrică în două culori elegante (Obsidian Black și Spruce Green) și indică volumul și nivelul bateriei prin inele multicolore.

Huawei Sound Joy are un sistem de difuzoare Devialet cu 2 căi de 79 dBA, 2 m, sincronizat cu tehnologia Devialet SAM, care organizează fin semnalul și presiunea acustică de ieșire.

Boxa dispune de un difuzor cu frecvență complet de 20 W, un radiator pasiv dublu push-push și un tweeter cu dom de mătase de 10 W, care oferă în general un sunet clar cu volum mare, cu sensibilitate la frecvență joasă.

Aceasta boxa portabila Bluetooth 5.2 este echipata cu o baterie de 8800mAh care ofera 26 de ore de redare continua a muzicii cu suport pentru incarcare super rapida de 40W care permite utilizatorului sa reincarce bateria timp de o ora in doar 10 minute.

Dispozitivul este echipat cu o rezistență la apă IP67 și permite asocierea stereo cu smartphone-urile prin simpla agitare a difuzorului.

Disponibilitatea și prețul Huawei Sound Joy

Boxa Huawei Sound Joy este pe drum, cu toate acestea prețul dispozitivului nu este încă cunoscut.