Tech

Internet pentru acasa de la Romtelecom

Internet pentru acasa de la Romtelecom

Internetul s-a născut în anii ‘60. Punctul de pornire în dezvoltarea Internetului a fost rivalitatea între cele două mari puteri ale secolului al XX-lea: Statele Unite ale Americii şi Uniunea Sovietică. Astfel, în 1959, John McCarthy, profesor la Universitatea Stanford, lega primele calculatoare între ele, iar în 1969 se puneau bazele reţelei ARPANET.

În prezent nu se mai ştie câţi utilizatori de internet sunt în întreaga lume sau câte terminale sunt conectate la marea reţea mondială. Cert este că trăim într-o lume în care am devenit dependenţi de internet. Fie că suntem acasă, la birou, în trafic, la restaurant sau în parc, peste tot avem internet, modalităţi de a ne conecta la internet şi de a naviga în mediul virtual.

Pe piaţa locală, concurenţa este tot mai mare. Multe companii încep să ofere promoţii interesante şi cât mai complexe la preţuri cât mai mici. Romtelecom este una dintre companiile locale care au un trend crescător pe această piaţă şi vin cu oferte bune atât pentru internetul mobil cât şi pentru acasă.

Mai nou, au lansat 2 pachete pentru acasă:
Pachet All-in-One + Nokia 7210 Supernova CADOU
Include serviciul Voce Fix 100, internetul de mare viteză Clicknet Play şi televiziunea digitală Dolce Star. Acest pachet este recomandat dacă nu ești în prezent abonat la niciunul dintre serviciile Romtelecom Voce, Clicknet sau Dolce.

Pachet Multimedia + Nokia 7210 Supernova CADOU
Pachetul Multimedia include internetul de mare viteză Clicknet Play şi televiziunea digitală Dolce Star şi este recomandat dacă eşti deja client Romtelecom Voce.

Oricât de mult ne-am dori să avem un internet mobil de mare viteză, în prezent tehnologia nu ne permite, aşadar internetul de acasă va rămâne mereu cel mai bun. Iar combinaţia laptop + internet mobil este varianta avantajoasă atunci când sunteţi mereu în mişcare.