Tech

Jocurile gratuite oferite pe PlayStation au fost descărcate de peste 60 de milioane de ori

Jocurile gratuite oferite pe PlayStation au fost descărcate de peste 60 de milioane de ori

Continuăm ideea recordurilor doborâte. Dacă Resident Evil 7 a fost cap de afiș în topul pasionaților seriei, Sony au și ei motive de sărbătoare. Odată cu începutul pandemiei, restricțiile i-au împiedicat pe oameni să mai iasă după bunul plac din case. Sony a încercat să ne facă șederea pe canapea mai frumoasă, lansând programul Play At Home.

Prin această inițiativă, fiecare posesor al unei console PlayStation se putea bucura periodic de câte un joc gratis, iar Sony nu s-a zgârcit deloc cu aceste oferte. În decursul campaniei, am avut ocazia să ne adăugăm în librării jocuri precum Uncharted: The Nathan Drake Collection, Journey, Ratchet & Clank; Horizon: Zero Dawn; Subnautica; ABZU; Astro Bot: Rescue Mission dar și o mulțime de jocuri indie.

Jocurile PlayStation sunt o adevărată mină de aur

Nu cred că mai este cazul să menționăm succesul acestei mișcări. Sony a dezvăluit și rezultatul campaniei: jocurile oferite cadou au fost descărcate de peste 60 de milioane de ori, adică peste 60 de milioane de posesori de PlayStation au avut ocazia să se joace o mulțime de jocuri bune.

Sony încheie micul comunicat cu mulțumiri adresate participanților. Ultima perioadă a fost deosebit de dificilă pentru mulți dintre noi, dar jocurile au cu adevărat puterea de a ne aduce laolaltă și de a ne ridica, atât cât se poate, moralul.