Tech

Kindle Fire 2 – mai multe modele noi?

Kindle Fire 2 – mai multe modele noi?

Amazon se pare că a prins curaj. După primul val de tablete cu care compania a penetrat segmentul low price, acum zvonurile spun că pregătesc în jur de 5-6 tablete noi. După cum bine știm, primul Kindle Fire este de 7 inch, cu un procesor TI OMAP4 și sistem de operare Android 2.3.

După succesul înregistrat de comenzile care au depășit ordinul milioanelor, multe dintre companiile producătoare de tablete au aplicat aceeași strategie. Ultimul produs de 7 inch care poate fi găsit la un preț de 199 de dolari este chiar Google Nexus 7.

În orice caz, cele 5-6 modele noi se referă la diferitele versiuni în care va veni Kindle Fire 2. Este posibil ca acesta să vină în două dimensiuni, cu spații de stocare diferite – de 8GB, 16GB sau 32GB, dacă nu chiar mai mult. Tot din categoria zvonurilor face parte și informația conform căreia Amazon pregătește și o gamă de smartphone-uri, dar deocamdată nu se știe nimic mai mult.

Fum fără foc nu iese așa că așteptăm cât de curând informațiile oficiale și, cunoscând strategia celor de la Amazon, suntem tare curioși ce preț vor avea noile produse.