Diverse

La Hdeal gasesti produsele cele mai bune pentru hotel!

La Hdeal gasesti produsele cele mai bune pentru hotel!

Pentru ca hotelurile sa atraga clienti noi sau sa faca clientii sa aleaga serviciile lor, multi antreprenori aleg sa ofere clientilor papauci ed unica folosinta, halate, cosmetice si produse utile pentru fiecare camera hotel fara a cere un cost suplimentar. Hdeal.ro este un furnizor de incredere care comercializeaza produse pentru hoteluri iar vasta gama este excelenta pentru orice tip de unitate de cazare.

Produsele de igiena personala sunt o componenta importanta, care pot influenta experienta unui oaspete intr-un hotel. Asa ca, tot mai multi manageri de hoteluri investesc in astfel de produse, pentru a le oferi clientilor cele mai bune conditii de cazare. Chiar daca, pentru multi clienti, sunt mai importante alte aspecte, cum ar fi pozitionarea hotelului, pretul camerei, curatenia si confortul din dormitor, si produsele de igiena personala ar trebui sa joace un rol esential si sa faca o diferenta in ceea ce priveste calitatea serviciilor.

Pentru o camera de hotel, pot fi utilizate atat sapunuri solide, cat si sapunuri lichide, insa fiecare produs are avantaje si dezavantaje, de care ar trebui sa tinem cont.

In cazul in care baile sunt dotate cu dispensere, acestea pot usura munca personalului si pot eficientiza costurile. O rezerva pentru un astfel de dispenser permite reducerea consumului excesiv deoarece elibereaza doar o cantitate mica de sapun, de 1 ml, atunci cand butonul este apasat. In plus, sistemul reutilizabil reduce costurile directe si indirecte, aducand o multime de beneficii de ordin economic. In primul rand, un astfel de sistem reduce munca personalului administrativ, rezervele se schimba destul de usor, iar clientii nu le pot sustrage. De asemenea, sapunul lichid este delicat cu pielea, si extrem de hidratant, lasand pielea moale si placuta la atingere.

Sapunurile de hotel sunt listate in dimensiuni nominale sau reale. Desi acest lucru poate fi confuz pentru consumator, dimensiunea nominala nu se refera la greutatea sapunului. In schimb, se refera la o dimensiune standardizata de industrie. De exemplu, un sapun cu dimensiunea nominala ¾ nu inseamna ca are o greutate de 20 de grame. Acele cifre  se refera la dimensiunea nominala, in timp ce dimensiunea reala a sapunului ar putea fi de 8 sau 11 grame.

Dimensiunea nominala a sapunurilor a fost adoptata inca de la inceputul industriei sapunului. Aceasta a fost adoptata de producatorii de top si a fost utilizata atat de mult timp, incat, acum, este considerata o optiune acceptabila pentru dimensionarea sapunului, fiind si cea mai avantajoasa tehnica pentru majoritatea companiilor.

In schimb, dimensiunea reala a sapunului face referire exact la greutatea produsului. Asa ca ar fi indicat ca orice client sa fie atent la acest detaliu, pentru a sti exact cat cantareste produsul cumparat. Aceste cosmetice hoteliere nu trebuie sa lipseasca niciodata! Pe langa produsele cosmetice si cele de igiena personala, dintr-o camera de hotel nu ar trebui sa lipseasca un dispenser pentru sapun lichid. Cele pe baza de rezerva sunt o optiune perfecta pentru managerii din domeniul hotelier, pentru ca imbina cu succes doua elemente extrem de importante: protejarea mediului inconjurator si eficientizarea costurilor.

De asemenea, la niciun hotel categoria de papuci unica folosinta hotel nu trebuie sa lipseasca, iar Hdeal.ro ofera cu siguranta cei mai comozi papuci de hotel.