Diverse

Cele mai bune solutii pentru articolele de birotica si papetarie, va asteapta pe Papir.ro.

Cele mai bune solutii pentru articolele de birotica si papetarie, va asteapta pe Papir.ro.

Multe studii arata ca scrierea de mana implica utilizarea unor zone mai mari ale creierului decat scrierea digitala. Acest lucru este de asemenea firesc de inteles, deoarece scrisul de mana este complex, este un gest care devine instinctiv abia dupa ani de predare si instruire, toata lumea isi aminteste paginile care au fost scrise de mana, pana la refuz cu tot felul de cuvinte si texte. A fost o modalitate de a antrena creierul sa recunoasca literele si corpul sa le execute corect.

Mai mult, s-a aratat, de asemenea, ca scrierea de mana ne ajuta creierul in a citi si mai repede, este capabila sa exprime mai multe idei si concepte decat cei care folosesc o tastatura si cu siguranta ajuta la invatare si intelegere.

Am citit ceva care m-a alarmat foarte mult. Se pare ca in exista foarte multe state in care nu mai exista predarea clasica si prin urmare, nici stapanirea caligrafiei cursive, in timp ce competenta de a utiliza tastatura la sfarsitul scolii primare si tocmai din anul trei al scolii primare, cu ajutorul si sprijinul unui adult, elevul foloseste tehnologia pentru a produce si publica propriile sale scrieri (in acest fel isi dezvolta competenta in utilizarea tastaturii), precum si pentru a interactiona si a lucra cu ceilalti. Prin urmare, scrisul de mana cu caractere specifice, se va putea pierde pentru totdeauna.

In tarile asiatice, pe de alta parte, caligrafia are o valoare culturala foarte profunda, atat de mult incat in ​​scolile japoneze si chineze, sunt compuse din cele mai bune pagini de ideograme si sunt postate in clasa, in scolile primare. Lectiile de caligrafie se extind mult dincolo de primii ani de scoala primara si exista de asemenea, cursuri de caligrafie pentru adulti.

Chiar si in cultura araba, caligrafia are o importanta substantiala; in Italia, scrierea cursiva dateaza din secolul al XVI-lea si multe documente sunt inca arhivate scrise in acest fel. Pierderea utilizarii scrierii cursive ar putea fi daunatoare pentru oameni, dar sa aflam de ce.

In cultura Est-Europeana insa atat acele pixuri cat si stilourile sunt se nelipsit din geanta sau servieta fiecaruia. Scrisul se mana este inca un element extrem de important chiar si azi in societatea moderna si vine la pachet cu necesitatea mai multor tipuri de articole pentru birou.

Desi exista numeroase locuri de unde va puteti achizitiona atat stilouri cat si articole din hartie, cei se la Papir.ro sunt magazinul online cu cel mai bun raport calitate/pret, care va ofera o gama vasta de produse. Aceasta echipa de profesionisti se va asigura ca experienta dumneavoastra sa fie una unica si de neuitat.

Printre numeroasele produse pe care pot sa vi le ofere se numara si astfel de articole, cum ar fi acele bibliorafturi, nemaipomenite pentru a va pastra documentele mereu in ordine.

In cazul in care v-am trezit interesul unor articole de birotica si papetarie si va doriti utilizarea unor produse de cea mai inalta calitate, atunci sunteti invitati sa accesati Papir.ro, unde la cele mai avantajoase preturi, cu siguranta veti putea gasi exact ceea ce aveti nevoie.