Laptop

Laptop Toshiba | Laptop News

Laptop Toshiba | Laptop News

Cum necum, iată că au scăpat pe Internet nişte zvonuri extrem de interesante despre viitorul laptop la care lucrează în mare secret cei de la Toshiba. Acesta promite să cucerească titlul de cel mai uşor notebook de 13 inch din lume, cântărind sub 1 kg atunci când este echipat cu un SSD de 512 GB. Mai mult decât atât, se aude că va veni cu o baterie SCiB (baterie secundară) care se încarcă super repede: 90% din capacitatea totală în doar 10 minute. Aceste baterii au apărut încă de prin 2008, dar până acum nu au fost disponibile la scară largă pe piaţa portabilelor, fiind folosite în schimb pe diverse modele de maşini cu motoare hibrid.

Design-ul viitorului laptop va fi unul ultra-thin, datorită sistemului de răcire special “Blaze Mountain”, despre care nu există deocamdată detalii. De asemenea, Toshiba promite o structură Honey Comb care îi asigură portabilului durabilitate.

În plus, viitorul laptop Toshiba nu va sacrifica nimic din performanţă. Se va baza pe procesoare standard voltage Intel Core i3 la 2.26 GHz, i5 la 2.4GHz sau i7 la 2.66 GHz, 4 GB memorie RAM, spaţiu de stocare tip HDD de 500 GB sau tip SSD de 512 GB. Va dispune de un dock USB 3.0, iar display-ul va avea un aspect ratio 16:9. Deocamdată nu ne mai rămâne decât să aşteptăm un anunţ oficial din partea Toshiba şi, din câte se pare, acesta nu va întârzia să apară.

Laptop-tonino-lamborghini
Postarea Anterioara

Asus-laptop
Postarea Urmatoare