Tech

Lenovo castiga premiul “red dot” pentru design

Lenovo castiga premiul “red dot” pentru design

Lenovo a câştigat un titlu excepţional al prestigioasei competiţii globale de design “red dot”, înfiinţată în Germania şi organizată anual din 1955. Cu ocazia evenimentului Milan Design Week, juriul internaţional al concursului a recunoscut calitatea constantă a creaţiilor realizate de echipa de design şi experienţă de utilizare a Lenovo, căreia i-a acordat titlul onorific “red dot: echipa de design a anului 2013.” Mai mult, Lenovo a cîştigat acum şi premiul “red dot: best of the best” pentru design-ul laptopului IdeaPad U430s.

Titlul onorific “red dot: echipa de design a anului 2013” acordat creatorilor Lenovo este o distincţie acordată la iniţiativa juriului şi pentru care participanţii la competiţie nu pot candida. Premiul onorează strategia companiei, dedicată produselor inovatoare şi de înaltă calitate. Este un obiectiv pe care – după cum s-a exprimat organizaţia red dot – “echipa Lenovo Design şi Experienţă de Utilizare l-a satisfăcut din abundenţă. De ani de zile, Lenovo impresionează juriul de experţi ai competiţiei cu produsele sale şi calitatea excepţională a designului acestora. Drept recunoaştere, specialiştii Lenovo au fost numiţi echipa de design red dot a anului 2013”.

Lenovo s-a aflat în competiţie directă cu alte echipe de nivel internaţional, pe criterii precum inovaţia, tehnologia, cooperarea şi performanţa. Din 1988, red dot a ales în fiecare an o echipă de creatori care conturează tendinţele globale ale pieţei prin conceptele inovatoare propuse. Lista câştigătorilor include companii renumite precum Adidas, BMW, Bose, Nokia şi Porsche.

Lenovo este prima companie chineză care câştigă titlul “red dot: echipa de design a anului”, ceea ce demonstrează capacitatea de inovare a companiei, un avantaj semnificativ atât pe pieţele globale cât şi pe cele locale, unde clienţii au arătat de fiecare dată că designul bun este foarte important. Acesta este un moment extraordinar pentru Lenovo, o marcă extrem de populară în China şi un nume care câştigă rapid recunoaştere globală pentru noutăţile tehnologice şi conceptele sale de design.

Istoricul Lenovo în competiţia red dot include aproximativ 21 de produse premiate. De exemplu, IdeaPad U430s (2013), ThinkCentre Edge 91 (2012) şi Yoga Concept (2005) au câştigat cel mai important titlu al competitiei: “red dot: best of the best“. Toate aceste distincţii demonstrează faptul că Lenovo a luat mereu în serios designul produselor sale atunci când le-a oferit clienţilor dispozitive inovatoare şi stilate.