Tech

Lenovo IdeaPad Yoga intr-un scurt metraj de actiune

Lenovo IdeaPad Yoga intr-un scurt metraj de actiune

Despre Lenovo IdeaPad Yoga am vorbit și în trecut, chiar de mai multe ori, inclusiv la IFA când am apucat să îl vedem live. Acesta este un convertibil, disponibil în două dimensiuni, de 13.6 inch și 11.6 inch. Ultrabook-ul are un display care poate fi rotit la 360 de grade și poate fi folosit în patru moduri diferite.

Scurt metrajul de peste 3 minute este tipic filmelor de acțiune ca Lara Croft sau James Bond. Pe lângă capacitățile ”flexibile” ale device-ului, nu se putea trece cu vederea pe lângă noul sistem de operare al celor de la Microsoft. Titlul filmulețului mi-a adus aminte inițial de pelicula ”The pursuit of happiness” și am crezut inițial că este ceva mult mai realist, însă scenele de acțiune (bine filmate și regizate de altfel) m-au făcut să îmi schimb părerea și m-au ținut puțin cu sufletul la gură.

Cei de la Lenovo au reușit să scoată în evidență factorul portabilitate, dar și factorul performanță, făcându-se o mică asociere între personajul principal și produsul fără de care misiunea nu ar putea fi dusă la bun sfârșit sau poate chiar nici nu ar exista.

După cum bine ne aducem aminte, IdeaPad Yoga 13 poate fi echipat cu până la 8GB RAM, vine cu un SSD de până la 128GB și are un preț de pornire de aproximativ 999 de dolari. Și nu uitați că (așa cum spune cineva pe youtube), face parte din gama produselor cu ”Windows 008”.