Laptop Tech

Lenovo ThinkPad X1 – laptop business

Lenovo ThinkPad X1 – laptop business ianuarie 4, 2022Leave a comment
Lenovo-thinkpad-x1-business

Lenovo ThinkPad X1 – combina tehnologia de business cu cea multimedia. Primele informaţii au apărut la începutul acestei luni, pe un magazin online din Elveţia. Acum a fost anunţat oficial şi se pare că preţul nu va fi de 2160 EUR, ci de aproximativ 1300 EUR + TVA.

Design-ul ultra-subţire satisface o performanţă de elită
Fiind cel mai subţire ThinkPad, laptopul ThinkPad X1 măsoară mai puţin de 17 mm. În designul ultra-subţire sunt integrate procesoare Intel Sandy Bridge Core i3, i5 şi i7 de a doua generaţie, oferite de obicei pe laptopurile Lenovo mari, de 14 şi 15inch. Această tehnologie permite laptopurilor ThinkPad X1 să aibă o performanţă dublă a CPU şi o performanţă grafică cvadruplă, comparativ cu ThinkPad X301, versiunea anterioară de 13 inch a laptopurilor Lenovo.

Începând de la doar 3.7 pounds/1.72kg, laptopul ThinkPad X1 este extrem de uşor şi rezistent datorită carcasei interioare şi suportului de magneziu. Ecranul utilizează sticlă Corning Gorilla pentru extra durabilitate, rigiditate şi rezistenţă la zgârieturi. ThinkPad X1 îndeplineşte opt specificaţii militare(umiditate, șoc termic, șoc mecanic, temperatură joasă, temperatură înaltă, praf, presiune, vibrații), astfel încât profesioniştii în mişcare să poată lucra oriunde cu încredere.

Reîncărcare rapidă cu RapidCharge şi acceswireless pentru mai mult timp
Laptopul ThinkPad X1 lansează noua tehnologie RapidCharge care încarcă o baterie până la 80% în doar 30 de minute. Această tehnologiepermite o încărcare de 2.5 ori mai rapidă decât o baterie ThinkPad obişnuită, oferindu-le utilizatorilor mai multă libertate pentru a lucra mai rapid atunci când se află în mişcare. RapidCharge combină celule de încărcare rapide cuo baterie de 1.000 de cicluri creată să dureze timp de trei ani. Utilizatorii pot alege să achiziţioneze o baterie RapidCharge externă pentru ca laptopul ThinkPad X1 să dubleze viaţa bateriei până la10 ore.

Tastatura ThinkPad într-o nouă lumină
Lenovo a modernizat cu atenţie aspectul tastaturii, păstrând în acelaşi timpaceeaşi experienţă la atingere şi funcţionalitate a tastaturii clasice ThinkPad. Design-ul simplificatelimină câteva aspecte cheie moştenite, precumSysRq, păstrând în acelaşi timp o funcţionalitate bogată, inclusiv controale multimedia şi voice-calling dedicate. În condiţii de lumină redusă, utilizatorii pot aprinde lumina din spatele tastaturii, prezentă pentru prima dată pe un laptop ThinkPad din clasa de business. În plus, păstrând tradiţia ThinkPad, tastatura este rezistentă la scurgeri accidentale de lichide.

Sunet puternic, imagini fascinante pentru muzică şi filme
PC-urile pentru afacerinu sunt în mod obişnuit recunoscute pentru experienţa audio/vizuală, dar ThinkPad X1 schimbă acest lucru prin sunetul bogat şi puternic datorită Dolby Home Theatre v4 şi display-ului high-definition foarte clar (350 NIT). Fie că ascultă la căşti, la boxele incorporate sau la un home theater conectat, utilizatorii vor avea parte de o experienţă de divertisment captivantă. De asemenea, cu portul HDMI şi tehnologia Intel Wireless Display, utilizatorii pot alege să conecteze sau să emită 1080p fără cabluri la un TV sau proiector.

Inovaţii pentru clasa business
Laptopurile ThinkPad de la Lenovoprezintă o platformă de noi inovaţii care satisfac nevoile majore de afaceri, inclusiv: video şi voice calling, enterprise management şi o experienţă de computing uşor de utilizat. Datorită camerei de 720p opţională cu mobile broadband, microfoanelor high definition şi modurilor avansate de apelare,laptopul ThinkPad X1 asigură apeluri video clare. Securitatea solidă este dată de tehnologia Intel vPro opţională, hard drive-uri codate cusuport de gestionare la distanţă şi un cititor de amprente cu o singură atingere pentru aprindere şi autentificare.

Pentru startup şi shutdown rapid şi uşor, laptopulprezintă Enhanced Experience 2.0 de la Lenovo pentru Windows 7 – o caracteristică unică în industrie pentru produsele Lenovo, care le permite utilizatorilor să lanseze sistemul de operare în medie cu 20 de secunde mai rapid decât un calculator obişnuit cu Windows 7.

Preţuri şi disponibilitate
Laptopul ThinkPad X1 va fi disponibil începând cu luna iunie, la preţuri începând de la aproximativ 1300 euro fără TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.