Laptop Tech

Lenovo Yoga 11 si Lenovo Yoga 13 prezentate oficial in Romania

Lenovo Yoga 11 si Lenovo Yoga 13 prezentate oficial in Romania ianuarie 4, 2022Leave a comment
Lenovo-yogaa-13

Gurile rele spun că PC-ul va dispărea, eu spun că PC-ul se transformă. Marii producători de portabile au început să combine funcţionalităţile unei tablete cu performanţele unui laptop şi au rezultat produsele hibride. Odată cu noile dispozitive convertibile se schimbă şi experienţa de utilizare.

Lenovo propune publicului larg două ultrabook-uri interesante prin concept, design şi configuraţie – Lenovo IdeaPad Yoga 11 şi Lenovo IdeaPad Yoga 13. Cele două modele au un singur lucru în comun, sistemul de deschidere. Acesta permite o rotaţie a ecranului de până la 360 de grade şi transformarea laptop-ului într-o tabletă.

Lenovo IdeaPad Yoga 13 este unul dintre primele ultrabook-uri multi-modale din lume şi oferă un înalt nivel de flexibilitate între aplicaţiile de office şi cele de divertisment. Vine echipat cu procesoare Intel Core din a treia generaţie şi cu noul sistem de operare Windows 8. Se bucură de o autonomie de până la 8 ore, conform Lenovo şi are o carcasă de numai 16.9 mm. Yoga 13 vine înzestrat cu un frumos display IPS de 13.3 inch, multi-touch. Cu Lenovo IdeaPad Yoga 13 m-am întâlnit prima dată la IFA 2012şi mi-a plăcut. În aproximativ două săptămâni, îl vom vedea în România cu preţuri pornind de la 3299 Lei.

Lenovo IdeaPad Yoga 11 este fratele mai mic şi are o grosime de numai 15.6 mm. Designul subţire, ecranul de 11.6 inch şi autonomia bateriei de până la 13 ore, conform declaraţiilor Lenovo, îl fac să fie un bun camarad în activităţile cotidiene. Ar fi foarte util în călătorii, conferinţe, plimbări etc. Vine echipat cu platforma NVIDIA Tegra 3 şi sistemul de operare Windows RT. Cred că se va descurca foarte bine în a reda filme Full HD, pentru navigare web şi chiar activităţi de tip office. Din păcate va depinde de aplicaţiile dedicate din Store Microsoft. Va fi disponibil în România de la 3999 Lei. Ar fi un bun cadou pentru cei dragi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.