Laptop Tech

Lenovo Z40 şi Lenovo Z50 – laptop-uri cu VeriFace si control prin voce sau miscari

Lenovo Z40 şi Lenovo Z50 – laptop-uri cu VeriFace si control prin voce sau miscari

Noile notebook-uri Lenovo Z40 de 14 inch și Lenovo Z50 de 15.6 inch ridică ștacheta productivității mobile. Aceste laptop-uri sunt echipate pentru performanţă și sunt pregătite pentru ultimele noutăți în divertismentul digital, datorită ecranului opțional Full HD 1920×1080, procesorului până la Intel Core i7 din a patra generație, graficii opționale NVIDIA GeForce, sistemului de operare Windows 8.1 și tehnologiei audio Dolby Home Theatre v4. Sunt de asemenea echipate cu stocare HDD sau hibridă SSHD de până la 1 TB. Laptopurile Z40 și Z50 sunt disponibile în culorile negru, argintiu sau alb.

Utilizatorii pot rula filme de pe laptop pe televizor, folosind tehnologie WiDi 1 sau prin conexiunea HDMI-out pentru a transmite prin cablu imagini de înaltă definiție. Laptop-urile sunt prevăzute cu conectivitate de ultimă generaţie, WiFi 802.11ac și camere web de înaltă definiție. Sunt de asemenea echipate cu tehnologii care creează o experiență de utilizare amuzantă și ușoară: sistemul de recunoaștere facială Lenovo VeriFace Pro pentru logarea în sistem, controlul prin gesturi care permite răsfoirea fotografiilor și filmelor cu o simplă mișcare a mâinii și controlul vocal pentru aplicațiile multimedia.

Noile modele Lenovo Z40 şi Lenovo Z50 vor fi disponibile în scurt timp, iar preţurile vor varia pornind de la 599 dolari. Sunt modele entry-level, care vin echipate cu tehnologii noi şi carcase colorate.