Tech

LG G Flex – smartphone curbat

LG G Flex – smartphone curbat

Piaţa smartphone-urilor este într-o continuă transformare. După ce au fost lansate smartphone-uri echipate cu procesoare quad-core şi plăci video capabile de a reda jocuri şi aplicaţii complexe, după ce au apărut pe piaţă smartphone-uri de toate dimensiunile, producătorii s-au gândit că ar fi interesant să scoată şi smartphone-uri curbate. LG este unul dintre producătorii care mizează pe astfel de terminale mobile.

Designul curbat vertical al LG G Flex reduce distanța dintre gura unei persoane și microfon, când aparatul este ținut la ureche, așa cum obișnuiau să fie telefoanele tradiționale. LG G Flex folosește o curbură de arc care este optimizată pentru o față comună, pentru a aduce o calitate îmbunătățită a vocei și sunetului. Forma curbată îmbunătățește nivelul sunetului de 3dB comparativ cu obişnuitele telefoane plate. Designul curbat oferă, de asemenea, o prindere mai sigură și se potrivește mai confortabil în buzunarul de la spate. În plus, în formatul landscape, displayul oferă o experiență ca cea IMAX, având ca rezultat cel mai confortabil unghi de vizualiare al videourilor și jocurilor.

LG G Flex încorporează de asemenea “the Rear Key” (buton poziționat în partea din spate a telefonului) introdus prima dată la LG G2. Lipsa butoanelor laterale reduce posibilitatea închiderii accidentale a telefonului şi avantajul folosirii degetului arătător pentru ajustarea volumului în timp ce discuţia este în derulare.

Evoluţia LG G Flex a fost posibilă doar prin colaborarea de succes a companiilor surori LG Display şi LG Chem. Displayul de 6 inci încorporat în LG G Flex este cel mai mare display de plastic OLED al lumii (POLED) produs si dezvoltat special pentru smartphone-uri. Display-ul ultra-subţire și ultra-luminus POLED şi panoul curbat OLED sunt construite din substraturi de plastic ce înlocuiesc sticla, oferindu-i terminalului LG G Flex forma sa unică şi durabilitatea. Displayul POLED este mai luminos şi mai precis datorită aplicaţiei Real RGB, care conţine toţi cei trei sub-pixeli: roşu, verde şi albastru – într-un singur pixel.

LG Chem a dezvoltat prima tehnologie din lume care să permită o baterie curbată, special la cererea LG G Flex. Bateria curbată folosită de G Flex este proiectată cu tehnologia Stack & Folding, patentată LG Chem, care reduce stresul fizic pe acumulator având forma curbată, oferind o mai bună stabilitate şi performanţă. În ciuda formatului său subţire, bateria LG G Flex are o capacitate de 3,500mAh, suficientă putere pentru mai mult de o zi de utilizare.

Printre numeroasele tehnologii noi, LG G Flex este noul smartphone care aplică o aşa-numită “autovindecare” a stratului de pe capacul din spate. Învelişul elastic are abilitatea de a se recupera dupa zgârieturile cauzate de uzura zilnică şi crestăturile pe care smartphone-urile neprotejate este foarte probabil să le dobândească, păstrând înfăţişarea lui G Flex ca nouă mai mult timp.

Utilizatorii LG G Flex vor avea posibilitatea de a face o selecţie mai largă de muzică în diferite formate — MP3, calitatea CD-ului sau 24 bit/192kHz Hi-Fi playback. Caracteristicile UX, cum ar fi KnockON, Guest Mode şi Plug & Pop, care au fost primite pozitiv când au fost prima dată introduse la LG G2, pot fi regăsite şi la LG G Flex. LG G Flex include o mulţime de noi funcții pentru utilizator:

LG Flex va fi disponibil în Coreea începând cu luna noiembrie în toate cele trei mari centre locale. Disponibilitatea în pieţe suplimentare va fi anunţată ulterior.

Lg-f70
Postarea Anterioara

Lg-g-flex-1
Postarea Urmatoare