Smartphones Tech

LG F70 – un smartphone cu LTE

LG F70 – un smartphone cu LTE

Prin lansarea noului F70, LG își consolidează poziţia de lider pe piaţa dispozitivelor 4G. Potrivit unui raport TechIPM din luna ianuarie, o firmă de cercetare și consultanţă specializată în patentare, LG conduce industria în tehnologia LTE – un standard esenţial de patentare, cu 288 de brevete înregistrate cu Patentarea Statelor Unite ale Americii de Brevete (United States Patent) şi Biroul de Mărci Înregistrate (Trademark Office) şi Biroul European de Patentări (European Patent Office), reprezentând 23 la sută de toate brevetele din aceeaşi categorie.

F70 dispune de un corp compact şi subţire, cu un ecran de 4.5 inch WVGA IPS, un procesor quad-core 1.2GHz, o baterie detaşabilă de 2440 mAh care are cea mai mare capacitate din clasa sa, astfel încât utilizatorii vor putea experimenta viteza excepţionala a tehnologiei LTE, fără a fi nevoie de reîncărcare în timpul zilei. Rama subţire a smartphone-ului F70 şi design-ul neted în partea din spate contribuie la uşurarea utilizării şi la prinderea confortabilă. Hardware-ul uşor de utilizat este completat prin adăugarea funcţiei Easy Home, care simplifică ecranul de start în timp ce creşte dimensiunea simbolurilor şi fonturilor, pentru a face trecerea la un smartphone mai uşor de utilizat pentru consumatorii care îl folosesc pentru prima dată.

LG F70 vine echipat, de asemenea, cu cele mai noi caracteristici LG UX avansate, Knock Code, o evoluţie a binecunoscutei caracteristici KnockON, care a fost introdusă la LG G2. Cu studii recente care arată că utilizatorii verifica smartphone-urile lor mai mult de 100 de ori pe zi, LG a decis să introducă această caracteristică importantă pentru modelele segmentului de mijloc, din afara seriei G, în scopul de a oferi un nivel mai ridicat de securitate şi confort unui public mai larg. Knock Code permite utilizatorilor atât să îşi deschidă, cât şi să își deblocheze smartphone-ul LG într-un singur pas simplu, atingând un model personalizat de pe ecranul telefonului. Knock Code oferă o mai mare securitate, întrucât modelul este introdus pe un ecran curat, folosindu-se între două şi opt atingeri pe ecran, care permit mai mult de 80.000 de combinaţii posibile. Mai mult de atât, Knock Code poate fi introdus în orice parte a ecranului, cu o singură mână, fără efort şi într-un mod foarte confortabil.