Tableta Tech

LG Kids Pad – o noua tableta pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani

LG Kids Pad – o noua tableta pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani ianuarie 4, 2022Leave a comment
Tablete-pentru-copii

LG Kids Pad este o nouă tabletă pentru cei mici. Se observă în ultima vreme o tendință pe care părinții o au și anume aceea de a se folosi de gadget-uri pentru a scăpa de gălăgia celor mici. Acestea pot fi într-adevăr de folos când vine vorba de activități educaționale, însă noi nu suntem de acord cu expunerea celor mici la tehnologie atât de devreme. Suntem noi suficient de priniși în acest miraj ca adulți.

Cu toate astea industria tabletelor pentru copii a luat amploare în ultimul an destul de mult. Iată că acum cei de la LG revin cu un produs dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani. Aceasta a fost lansată în Coreea de Sud, în doar 2000 de exemplare, iar specificațiile tehnice complete rămân în continuare un mister. Din poze pare că avem de a face cu un sistem de 7 inch și probabil va avea sistem de operare Android.

 

Prin LG App Store se vor putea alege aplicațiile educative cu exerciții sau lecții de matematică, știință și limbi străine. De asemenea, tableta va putea fi setată să se închidă pentru a se evita folosirea în exces a acesteia. Pentru protejarea ochilor, cei de la LG au integrat un senzor care scade în mod automat luminozitatea ecranului.

Se pare că noua LG Kids Pad va avea cameră și va putea fi folosită pe post de mp3. Aceasta are un preț de pornire de aproximativ 200 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.