Accesorii Tech

Logic3 lanseaza noua serie de casti Ferrari cu functie de anulare a zgomotelor externe

Logic3 lanseaza noua serie de casti Ferrari cu functie de anulare a zgomotelor externe ianuarie 4, 2022Leave a comment
Logic3-casti-ferrari

Ferrari by Logic3 este noua colecție de căști cu funcție de anulare a zgomotelor exterioare împărțită în două serii. Mai mult, se pare că în curând vom avea parte și de o lansare a unei game de dock-uri, conform CEO Logic3, Ashvin Patel.


Cavallino Ferrari include modelele T250, T150, T150i, G150 și G150i, ultimele patru beneficiind de TFAT, fiind disponibile în nuanțe de negru și bronz/alb. Căștile sunt realizate din materiale premium și finisaje superioare pentru un design elegant și aparte. Un alt model, T350 se remarcă printr-un design luxos și este inspirat din domeniul auto. Acesta este atent prelucrat și oferă cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate.


Seria Scuderia Ferrari se remarcă printr-un design elegant, calitate audio superioară și confort maxim și include modele ca R200, P200, R100, R100i, S100 și S100i. Design-ul este inspirat de inovațiile tehnologice ale echipei de Formula 1.


Și modelele din acestă serie dispun de tehnologie de izolare a sunetelor exterioare, TFAT și sunt disponibile în nuanțe de argintiu și alb, al și negru sau alb și roșu. Cum vi se par noile produse? Avem fani Ferrari pe aici? Eu cu siguranță nu aș spune nu unor asemenea produse, mai ales când logo-ul iese atât de fin în evidență.


Mai multe informații puteți găsi și pe site-ul oficial al colecției, Ferrari by Logic3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.