Tech

Logitech aduce in Romania husa-tastatura pentru Samsung Galaxy Tab 3

Logitech aduce in Romania husa-tastatura pentru Samsung Galaxy Tab 3

Realizate din materiale rezistente la apă, aceste noi carcase oferă protecție totală, în ciuda subțirimii și greutății mici. Logitech Ultrathin Keyboard Folio dispune de o tastatură integrată ce facilitează o tastare rapidă, cursivă și confortabilă.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru Samsung Galaxy Tab 3 10.1 dispune de o tastatură Bluetooth ale cărei taste sunt așezate precum cele de la o tastatură obișnuită, asigurând o experiență a tastării rapidă, cursivă și confortabilă. Sistemul SecureLock păstrează marginile tabletei Galaxy Tab fixate de ramă cu ajutorul unor clame, în timp ce magneții mențin carcasa închisă atunci când tableta nu este folosită. Acest sistem funcționează în tandem cu un stand ce menține Galaxy Tab în două poziții perfecte: o poziție ce permite tastarea și o alta, cu tastatura acoperită, ce permite o navigare confortabilă.

Dacă ești în căutarea unei huse pentru tabletă care să nu dispună și de tastatură, atunci Logitech Folio for Samsung Galaxy Tab 3 pentru versiunea de 10.1 inch, 8.0 inch sau 7.0 inch este o alegere foarte potrivită. Aceste carcase protejezează tableta împotriva zgârieturilor, vărsărilor sau lovirilor accidentale.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1 este disponibilă în România din această lună la un preţ recomandat de 449 Lei. Dispozitivele Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 și 7.0 sunt disponibile din luna martie la un preţ recomandat de 219 Lei.