Tech

Logitech C615 | Laptop News

Logitech C615 | Laptop News ianuarie 4, 2022Leave a comment
Camera web HD Logitech C615

Noua cameră web HD Logitech captează filme din mers pentru PC și Mac. Camera web HD Logitech C615 îmbină un design compact cu filmări HD!

Logitech a lansat camera web portabilă Logitech HD C615 ce realizează apeluri video și înregistrări HD din mers, fie că ești la o petrecere sau într-o călătorie de afaceri, folosind un PC sau un Mac. Design-ul compact, fold-and-go al camerei, cuplat cu funcții de autofocus și posibilitatea de rotație de 360 grade măresc posibilitățile de captare în format HD.

Logitech C615

Comunicarea cu prietenii tăi, familia sau colegii de muncă este de cea mai bună calitate datorită capacității de a realiza apeluri video HD la 720p folosind Skype, FaceTime pentru Mac, Logitech Vid HD și Windows Live Messenger, dar și apeluri video pe Yahoo!Messenger, iChat, AOL Instant Messenger și alte servicii de mesagerie instant. Camera web include și o comandă directă de upload de filme și imagini HD către Facebook, dar și de fișiere video HD către YouTube și Twitter. Pentru o flexibilitate sporită, camera web este însoțită de un cablu USB de 90 cm cu un extender și dispune de un mic tripod care ajută la captarea de filme din orice poziție.

Logitech C615

Camera web HD Logitech C615 dispune de un autofocus integrat, ce asigură claritatea imaginii chiar și la filmarea de prim-planuri și un microfon integrat care reduce la minim zgomotul de fundal care ar putea perturba apelurile video. Cu noua cameră web de la Logitech, utilizatorii pot capta imagini de 8 megapixeli (cu ajutorul software-ului), în timp ce tehnologia Logitech Fluid Crystal permite realizarea de filme și imagini clare, pline de culori și sunet bogat în condiții reale de filmare.

Preț și disponibilitate

Logitech HD Webcam C615 va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie la un preț recomandat de 79,99 Euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.