Tech

Logitech lansează mouse-ul wireless M560

Logitech lansează mouse-ul wireless M560

Logitech Wireless Mouse M560 dispune de un buton specializat pentru meniul Windows 8, situat în spatele rotiței de scroll, ce oferă acces printr-un singur click la funcțiile preferate, precum Apps Switch și Charms Bar. Mouse-ul dispune, de asemenea, de două butoane pentru degetul mare care facilitează schimbul rapid între desktop-ul Windows tradițional, aplicații și interfața nouă, full-screen a Windows 8. Aceste butoane pot fi personalizate pentru a face exact ce îți dorești tu, cu ajutorul software-ului Logitech SetPoint.

Cu ajutorul unei rotițe de scroll ultra-rapide, exclusive Logitech, poți alege între viteză și precizie. În modul de rotire liberă, poți naviga prin documente foarte lungi, pagini de web și feed-uri de știri sau te poți concentra pe spreadsheet-uri, albume foto și playlist-uri cu ajutorul modului Click-to-click. Mouse-ul include micul receiver Logitech Unifying, care se face aproape nevăzut în portul USB. Acest lucru oferă receiver-ului o rezistență sporită, ferindu-l de pericolele deteriorării. Tehnologia Unifying îți permite să conectezi la același computer o tastatură, un number pad sau chiar un mouse Logitech compatibil, folosing un singur receiver USB.

Logitech Wireless Mouse M560 va fi disponibil în România începând cu sfârșitul lunii octombrie la un preț recomandat de 199 Lei.