Tech

Logitech Mini Boombox pentru tablete

Logitech Mini Boombox pentru tablete

După cum bine ştiţi, tabletele şi smartphonurile au configuraţii puternice, sunt capabile să redea conţinut la o calitate foarte bună, dar nu sunt echipate cu sisteme audio performante. Adevărul este că nu prea ai loc unde să montezi ceva de calitate pe aceste gadgeturi.

Logitech Mini Boombox are dimensiuni mici, dar atinge niște note înalte. Dispune de o cameră acustică special concepută care oferă un sunet bass de calitate, iar difuzorul cu microfon încorporat emite un sunet clar, fie că îl folosești la birou, în mașină, fie în spatele casei. Dispozitivul este foarte bun pentru apeluri telefonice sau video.

Logitech Mini Boombox se conectează ușor la smartphone-urile populare, tablet pc-uri și alte dispozitive ce suportă Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). De asemenea, funcționează cu telefoane ce suportă Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5). Dispune de un acumulator care se încarcă prin USB și funcționează până la zece ore, un timp îndelungat în care poți asculta toate playlist-urile favorite sau în care poți vorbi la telefon. Poți controla cu ușurință dispozitivul atât ziua cât și noaptea prin ecranul sensibil la atingere.

Logitech Mini Boombox va fi disponibil în Europa la sfârșitul lui noiembrie la un preț recomandat de 79,99 Euro. Dacă tot vine luna cadourilor, doritorii îl pot adăuga pe lista Moşului, chiar dacă preţul nu este la îndemâna oricui.