Tech

Logitech Speaker Lapdesk N550 – lapdesk audio

Logitech Speaker Lapdesk N550 – lapdesk audio

Logitech a lansat Logitech Speaker Lapdesk N550, un sistem lapdesk confortabil care oferă un sunet stereo bogat pe laptop-uri sau mini laptop-uri sub 14.1 inch.

Noul lapdesk audio lansat de Logitech, Logitech Speaker Lapdesk N550, oferă utilizatorilor două avantaje: în primul rând, posibilitatea de a lucra cu laptop-ul sau mini laptop-ul în poală, în pat sau în fotoliu, fără a li se încălzi picioarele şi chiar fără teama de sindromul “Toasted Skin”. În al doilea rând, aduce pe netbook-uri şi notebook-urile sub 14.1 inch o calitate foarte bună a sunetului, datorită boxelor performante integrate.

Logitech Speaker Lapdesk N550 este urmaşul lui Logitech Speaker Lapdesk N700, model care fusese conceput pentru laptopurile nu mai mari de 16 inch, şi reprezintă un accesoriu util. De altfel, după cum precizează şi Denis Pavillard, vice preşedinte de marketing de produs pentru accesorii de laptop:

Logitech Speaker Lapdesk N550 dispune de:

boxe stereo integrate, plasate pe laturi, care oferă un sunet stereo complet;
design construit pe 4 nivele, care opreşte emanarea căldurii, combinat cu materialul delicat, ce permite aerului să circule;
lapdesk-ul ridică ecranul laptop-ului la o poziţie de vizionare confortabilă, iar amortizoarele integrate pe suprafaţa accesoriului păstrează laptop-ul stabil;
– nu are nevoie de instalarea unui software special pentru a funcţiona;
– se conectează la laptop sau mini laptop prin cablu USB;

Logitech Speaker Lapdesk N550 va fi disponibil în Europa, inclusiv în România, începând din luna ianuarie 2011, la un preţ recomandat de 49,99 Euro.