Tech

Logitech Washable Keyboard K310 – tastatura lavabila

Logitech Washable Keyboard K310 – tastatura lavabila

Tastatura este ustensila esențială atunci când lucrezi la un calculator și din cauza asta se murdărește și cel mai repede. Cei de la Logitech și-au dat seama că se pot folosi de acest detaliu pentru a aduce pe piață un produs care să iasă în evidență.

Logitech Washable Keyboard K310 este exact ceea ce spune și numele: washable keyboard adică o tastatură ultra rezistentă care poate fi spălată cu adevărat, ca pe farfuria din care ai mâncat la prânz. Acesta are un design confortabil, subțire, cu un layout tipic și rezistă în apă la o adâncime de până la 28cm, dar fără cablul USB.

Butoanele sunt printate cu laser și vopsite prin tehnologia UV pentru ca literele să nu se șteargă la spălare. Tastatura are mici găuri pentru scurgere și pentru o uscare rapidă.

Cred că toți am avut momente de atenție în care am vărsat ceva pe tastatură, fie că a fost cafea, suc sau altceva. În plus, tastatura este greu de curățat în general din cauza butoanelor și e bine că cei de la Logitech au găsit o soluție. Vine și cu numeric pad, dispune de taste F și este compatibilă cu sisteme de operare ca Windows XP, Windows 7 sau Vista.

Logitech K310 va fi disponibilă în Europa începând cu luna octombrie la un preț de aproximativ 29,99 de euro.